Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na špatném místě ve špatný čas... Dva mladíci, nadšení skateboardisti, se stanou svědky trojnásobné vraždy a k jejich smůle si jich všimnou i zabijáci. Začnou je pronásledovat a začíná divoký hon ulicemi Paříže, kde může každá chyba znamenat smrt... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tedy mne to vůbec nebavilo. Asi proto, že jsem si nenašel oblíbeného hrdinu. Oba mládenci mi byli nesympatičtí a s chutí bych je někam kopnul. Možná mne neoslovil skateboard, nějak mi to vadí, když ti pitomci jezdí mezi lidmi. Zcela určitě mi vadila hudba a všechno ostatní. Prostě podruhé ani omylem a ani to nikomu nedoporučuji, ale zase musím uznat, že akce bylo dosti. 21501078408/8747 ()

web-dat 

všechny recenze uživatele

Co očekávat od filmu na jehož obalu jsou puberťáci na skatebordu a honí je policie? ..... kdybych měl soudit podle obalu, na 100% bych tehle film nikdy neshlédnul. Jenže tím pádem bych udělal takovou chybu - jako když jsem od Počátku očekával že to bude další Matrix a revoluční film ( a nebyl :-(( ... ). Děj filmu se odehrává bez zbytečných dialogů a nudných sekvencí. Film který je našlapaný skateboardingem a akcí, a pro mě obrovským nádechem nostalgie. TRAILER ZDE: http://www.youtube.com/watch?v=NShyZuNjJy0 ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Samotná zápletka nie je zlá, aj keď nijakovsky originálna, ale akonáhle sú veci jasne dané, až na absolútny záver sa nič podstatné nedeje. Dvakrát sa mi pri tomto filme podarilo zaspať. Trhaná kamera je hnus. Miestami boli zasa tí pubišskí skejťáci tak oničom, že sm držal palce zabijáckym policajtom. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Bavily mě především trefné glosy mého jedenáctiletého synka: "To je blbost, vždyť by zavařili ložiska." Ne, můj milý chlapče, nezavařili ložiska, nevykloubili si ruce, nezlámali nohy ani se neroztříštili o beton a všechny střely je jako zázrakem minuly. Dokonce i lumpové byli v minutě poslední odhaleni a potrestáni. Vždyť já se u toho vlastně bavila!! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na to, že jsem to viděl vlastně omylem, bylo to docela dobrý. Dva kluci se stanou svědky zločinu zkorumpovanejch poldů a to samo o sobě stačí na klasickej naháněcí film, tentokráte v ulicích Paříže. V hlavní roli skejt a brusle. Ne že bych byl fanouškem těhle dopravních prostředků, ale vzhledem k tomu tempu jsem na svojí averzi docela zapomněl. Ne že bych si to nějak výsostně užil, ale nenudil jsem se a to je nakonec víc, než jsem očekával. 50% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od září do prosince 2007 v Paříži (Francie). (GASTON73)

Reklama

Reklama