Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Duo Suchánek a Genzer svého času patřilo k mým oblíbencům, především díky začátkům Tele Tele. Jejich poněkud „zvláštní druh humoru“ jsem měl docela rád a dodnes na některé „hlody“ rád vzpomínám. Jenže když se osamostatnili, začala „kvalita“ jejich zábavy postupně upadat a mnohdy byli dost trapní. Tento pořád jsem jednu dobu sledoval (ne sice pravidelně, ale viděl jsem dost dílů) ale hlavně kvůli hostům, kteří se tu objevili. Občas byla prdel, ale většinou nuda a opět trapnost. ()

Pražák odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, byla to jen otázka času, kdy se programový ředitel n@vy zamyslí a pokusí se vyšlehnout kopii "Uvolněte se, prosím" Jana Krause. No a ten Genzer&Suchánek s Tele Tele přece nemůžou být špatní. Jenže oni jsou, a ještě zoufalejší byl výběr hostů. Za všechny příklady jako vrchol demence rozhovor s bývalým členem bývalé kapely Lunetik... ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Generálně nudný talk-show-remake Uvolněte se...pokus být vtipný zůstal u pouhého pokusu. Oba dva pánové GS ze mě nevyloudili ani nepatrný úsměv, natož abych rozevřel ústa, zabušil na bránice, vzedmula se mi hruď a já se začal.......smát..... Přemýšlím, proč Nova ještě tyhle dva nevtipné blázny zaměstnává....napadají mě 2 důvody - buď nemá náhradu, nebo jsou stále mezi lidem českým populární, když není náhrada. Z toho vyplývá řešení - pánům GS udělat lékařskou prohlídku, zabalit ke svačině rohlík se sádlem, pro jistotu přibalit lahvinku "hnědé" a poslat na odpolední směnu do fabriky....tam jsou většinou podobné vtipy velmi populární (vím, o čem hovořím, byl jsem tam na brigádě). ()

Bigfuckman odpad!

všechny recenze uživatele

Genzer a Suchánek a jejich odpádní, místy až fekální humor mě naprosto nic neříká a jen dokazuje vytříbenost vkusu televize Nova. Odpáááád, okamžitě spláchnout spolu s prasečím lejnem do nejbližší močůvky. A mluvit vulgárně necelou čtvrt hodinu po 22 a říkat doslovně "píč..iny" svědčí o prostoduchosti a intelektu hlavních GS tragédů. ()

c.miri 

všechny recenze uživatele

Miluji Uvolněte se prosím a myslím že pánové Genzer a Suchánek jsou na tom podobně. Možná proto vznikla talk show Mr.GS, ovšem je třeba zdůraznit, že kvalit Uvolněte se, zdaleka nedosahuje. Né že bych se při sledování nebavila. Jen humor výše zmíněných pánu mi přijde jednoduše slabší. Tam kde se Jan Kraus dokáže i z nudné debaty pomocí vtipných poznámek stvořit zábavnou show, snaží se Genzer s Suchánkem tuto show stvořit za pomocí buranských narážek a místama trapného parodování. Mr.GS má svůj specifický druh humoru a myslím, že tu půlhodinku dokáže zabavit. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama