Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že tohle peklo už skončilo. Tohle duo už je tak vyšeptané a bez nápadu, že z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Cokoliv vymyslí, je to stále to samé. Bavili mě v době TELE TELE a to jen ze začátku. Od té doby to jde s kopce a ten je stále prudší a prudší, ale Suchánek s Genzerem se přesto snaží zuby nethy udržet na cestě, přestože z nich padají samé nudné, nezajímavé, trapné nápady. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Když byli hoši v Tele Tele, tak to byla docela sranda (hlavně ze začátku, ke konci už jsem to radši nesledoval), ale teď už opravdu nevědí kudy kam. Ultratrapná variace na Krausovo Uvolněte se, prosím vůbec nevychází a já byl rád že jsem vydejchal jeden celý díl. Fakt neředěný televizní peklo, už další v řadě. ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nesrovnávala s Krausem, tento druh show je o něčem jiném, nejde v něm o mentorování a občasném zesměšování hostů ale o normállní legraci. A taky záleží na "kvalitě" pozvaného hosta. Díl, kde byl šef Menzy Tomáš Blumenstein, mě velice pobavil. Ten protiklad tam byl a stálo to za vidění. Jasně, že když pozvou modelku, je to téměř jistá nuda. Rozhodně více pobaví hosté, co jsou úplně normální a nevyskakují ze seznamu nejrůznějších pidihvězdiček a celebrit. Oceňuji, že Géňa si dělá velmi často srandu sám ze sebe a ještě se tomu od srdce pořádně zasměje. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Tele Tele atd. jsem nemusel vůbec, takže, talk show Mr. GS jsem na Youtube zaznamenal náhodou až téměř po deseti letech. Richard Genzer a Michal Suchánek si spolu opravdu sednou a Václav Kopta jistí zpovzdálí. Jsou většinou pohotoví a často ostře trefní ( Ne každý to pobere. G+S jsou k hostům občas krutí, ale základem je sebeironie. Trapnost se prostě musí umět. Jasně, někdy (Urbanová) jsou jen blbě trapní a pozdější díly jsou postupně stále slabší, s výjimkami. dvě a půl ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama