Reklama

Reklama

Happy Tree Friends: Winter Break

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 2004, 30 min

Recenze (14)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Konečně normální seriál !! ,-)) ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

juta 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál s několika díly z předešlých "volumů", s několika novými a především s tzv. Kringle mini díly, které jsou krátké, ale vtipné. ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to divné, ale mě to nepřijde ani směšné, ani zábavné. Nesnáším tuhle nechutnou zrůdnost inspirující děti k ubližováním zvířatům ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tato bonusová zimní kolekce Happy Tree Friends pokračuje ve stejně morbidním a zvrhlém duchu, jako její předchůdci. Ani moc nevadilo, že v ní uvidíme (ve většině případů) již známé krátké díly, protože animované mordování zvířátek prostě nikdy neomrzí. Jedna z mála věcí (výplní), která mi nikdy na MTV nevadila v pauzách mezi písničkami. Pořád lepší než ty stupidní reklamy. Alespoň se u toho člověk zasměje. Nejvíc jsem si užíval ty krátké „pohlednicové“ shorty mezi jednotlivými epizodami (hlavně ten vláček). ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Další slepenec krvavých taškařic lesních zvířátek zasazených do zimního období a času Vánoc, bohužel některé epizody se opakují z předchozích filmů a některé jsou nepříliš zdařilé. Ovšem jsou tu i skeče, které se opravdu vyvedly, za zmínku stojí lyžovačka na prkně s hřebíkem, takže výsledný dojem není vůbec špatný. Hodnotím čtyřmi hvězdami. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jako nedoporučuju na to nechat dívat děti do deseti let. Jinak na vás budou mít kupu nejrůznějších nejroztodivnějších otázek. ()

hlína 

všechny recenze uživatele

Ale jo, kreslená brutalita, která dokáže na jedno odpoledne dobře zabavit a člověk se sem tam zachláme. Všechny happy tree friends epizody bych sestříhal asi tak do dvouhodinového celovečerního filmu těch nejlepších a nejvtipnějších vraždiček... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak tento špeciálny diel Happy Tree Friends už bol viac-menej zbytočný. Nielenže sa tam zas a znova opakujú tie isté príbehy, ale jednak mi to teda k Vianociam naozaj nesedí. Tretia hviezdička z milosti. 50 % ()

wobufet 

všechny recenze uživatele

Winter Break nepřináší nic nového. Několik zimních epizod propojené koledami a jingly. Ačkoli nasajete vánoční atmosféru, pod stromečkem si to radši nepouštějte. ()

Reklama

Reklama