Happy Tree Friends: Winter Break (video film)
Animovaný / Komedie
USA, 2004, 30 min
Kenn NavarroHrají:
Aubrey Ankrum, Warren Graff, Rhode Montijo, Kenn Navarro- komentáře
TheMaker
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Konečně normální seriál !! ,-)) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::(5.4.2009)
Jacinda
odpad!Je to divné, ale mě to nepřijde ani směšné, ani zábavné. Nesnáším tuhle nechutnou zrůdnost inspirující děti k ubližováním zvířatům(24.6.2010)
Chlupis
Po tom všem už je to celkem nuda... Stará dobrá "první krev". 30%(13.8.2008)
destroy83
Další slepenec krvavých taškařic lesních zvířátek zasazených do zimního období a času Vánoc, bohužel některé epizody se opakují z předchozích filmů a některé jsou nepříliš zdařilé. Ovšem jsou tu i skeče, které se opravdu vyvedly, za zmínku stojí lyžovačka na prkně s hřebíkem, takže výsledný dojem není vůbec špatný. Hodnotím čtyřmi hvězdami.(6.2.2009)
hlína
Ale jo, kreslená brutalita, která dokáže na jedno odpoledne dobře zabavit a člověk se sem tam zachláme. Všechny happy tree friends epizody bych sestříhal asi tak do dvouhodinového celovečerního filmu těch nejlepších a nejvtipnějších vraždiček...(5.4.2009)
Martin00x
Všude samá krev... :-)(6.5.2009)
wobufet
Winter Break nepřináší nic nového. Několik zimních epizod propojené koledami a jingly. Ačkoli nasajete vánoční atmosféru, pod stromečkem si to radši nepouštějte.(26.6.2008)
blondboss
Tak tento špeciálny diel Happy Tree Friends už bol viac-menej zbytočný. Nielenže sa tam zas a znova opakujú tie isté príbehy, ale jednak mi to teda k Vianociam naozaj nesedí. Tretia hviezdička z milosti. 50 %(25.3.2011)
lister_dave
Zábava pro celou rodinu :)(1.6.2011)
Související
- Happy Tree Friends 4 (video film) (2006)
- Happy Tree Friends (TV seriál) (2006)
- Happy Tree Friends: Mole in the City (video film) (2005)
- Happy Tree Friends: Overkill (video film) (2005)
- Happy Tree Friends 3 - Třetí úder (video film) (2004)
- Happy Tree Friends 2 - Druhý chod (video film) (2003)
- Happy Tree Friends 1 - První krev (video film) (2002)
Podobné
- Cyanide & Happiness Short, A (TV seriál) (2004)