Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

" koho zajímá fakt, že to nemá žádný scénář? Vždyť stačí parazitovat na značce předchozího filmu a občas nechat herce se servat, to bude stačit. " .... Takhle nějak si představuju proslov producenta, když žádal o finance na tenhle film. Takže ne, tohle fakt stačit nebude, alespoň ten scénář mohli dovolit napsat někomu schopnému ()

Suzie1 

všechny recenze uživatele

Uplně vidim, co se tvůrcům honilo před natočením tohohle filmu v hlavě: ,,Necháme si jméno toho -celkem úspěšnýho filmu-, pár herců, kteří v jedničce moc nezazářili (jo, pochybuju že by jim do tohohle šel E.Wood nebo Ch.Hunham, myslim, že pro ně by byl scénář GSH 2 dobrej maximálně při nedostatku toaletního papíru..) a budeme doufat, že se na to koukne někdo komu se líbila jednička a máme teoretickou šanci, že se jim bude líbit i tohle.." Hledat nějakou podobnost s jedničkou je až na pár detailů, stejnech jmen a pár stejnejch herců zbytečný, bitky jsou fajnový, ale už zase mě tu neuvěřitelně s*alo stomilionů záběrů na krev letící na kameru z pusy někoho, kdo dostal pěstí (jo, jako by toho bylo v jedničce málo..:/ ) . Ale zas takovej průser to nebyl, překvapivě jsem se nenudila, překvapivě jsem to nebrala jako ztrátu času a nejspíš, když nebude coby, budu i ochotná se na to kouknout znovu. Ono to totiž, mohlo dopadnout i mnohem hůř. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Začátek mě málem unudil k smrti. Roztahanost která mě málem odradila a málem mě přinutila film vypnout. Ale kdyz si to kluci začali dávat víc a víc, tak to bylo už o něčem jiném. Docela to začlo bavit, ale potom přišel debilní fotbálek, kdy bylo jasný že v tom bude nějakej háček, který se hned vyřeší a koněc filma. Kam se todle hrabe na první díl... ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

GSH 2 má v sebe niekoľko odkazov na jednotku (vrátane súboja WHU cs Milwall), vďaka ktorým sa tvári ako jej pokračovanie. No v skutočnosti je to úplne iný a oveľa slabší film. Dva nepriateľské tábory sa stretli vo väzení a neustále sa mlátili. Hoci boli do toho zapletení dozorcovia (skorumpovaná a spravodlivý), stále mi to prišlo dosť bezduché a povrchné. Záverečný zápas a výhra v ňom ako podmienka odchodu z väzenia mi po osemdesiatich minútach bitiek prišla zábavná (nie celkom pozitívne myslené), napriek tomu to vyslovene negatívne nehodnotím. Je jedno, či tento film beriete ako dvojku a porovnávate ho s jednotkou, alebo ho hodnotíte ako samostatný film, je proste slabý. ()

Dr.Loomis 

všechny recenze uživatele

k tomuto filmu jsem přistupoval jako kdyby to nebylo pokračování GREEN STREET HOOLIGANS.A také sem udělal dobře,Jinak bych šel s hodnocením níže.Celé se to odehrává ve vězení a jestli to tam chodí aspon na 50% jako v tomhle fimu,tak jr dost hustý,a do vězení se jen tak dostat nechci.Film je jak jinak jen o Rvaní takže tohle český distrubotor nazval dobře,mlatí se tam každou chvíli,a mě to ani chvilku nepřipadalo nudné,ale samozřejmě když se podívám na druhou stranu,tak to opravdu o ničem jiném nebylo,jen o rvaní.Ale mě se to líbilo.65 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Ross McCall (Dave Miller) je jediný herec, ktorý si zahral aj v predchodcovi Hooligans (2005). (ShortyIC)
  • Na výsledkovej tabuli je pred zápasom napísané "Millwall vs. West Ham". Keď sa však po prvýkrát zmení skóre, nápis je v opačnom garde. (GTS_PUNK)
  • V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu. (N0X.)

Reklama

Reklama