Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho, předlouho jsem věděl, že existuje volné pokračování filmu Hooligans, které představilo anglické chuligány v nejhorším světle celému světu. Tento film ale pro změnu představil neschopné filmaře, špatné herce a šílené scénáristy, kteří z prdu udělali kuličku. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

I když mám rád vězeňský filmy a filmy o chuligánech a předchozí díl se mi líbil, tak tohle nějakym zvláštnim způsobem nefunguje. Příběh je dost divnej, to vězení se vůbec netváří jako vězení (navíc je to očividně americká a ne anglická věznice). Hlavní postavy jednaj uplně nesmyslně a furt se rvou - a vždycky dostanou hrozný petelice a pak jim vůbec nic není - a hlavně nemá to v tom filmu žádnej pořádnej důvod a ani to už pak není vtipný. OK pár bitek tam bejt musí, ale rvou se fakt furt jak kokoti. A závěrečnej zápas kde se zase jen furt rvou a strážci se u toho bavěj to je prostě pakárna a je to opravdu směšný. Škoda že takhle zazdili celkem ucházející film. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jebnutí Američania sa serú do všetkého, z čoho sa dajú vytrieskať doláre a je im úplne jedno, že danej téme rozumejú ako hus pivu a celé to skurvia. Amíci vedia hovno o tom, čo je to futbalové násilie a ako to chodí medzi hooligans. Už prvá časť "Green Street Hooligans", kde si zahral chuligána hobit Frodo, nestála za veľa. Bolo to hodne mimo. No toto primitívne, zbytočné pokračovanie je totálna sračka. Naivný americký nezmysel, strata času. Ak chcete vidieť výborne natočený film o futbalových chuligánoch, tak si pustite anglický snímok "Football Factory". * ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

" koho zajímá fakt, že to nemá žádný scénář? Vždyť stačí parazitovat na značce předchozího filmu a občas nechat herce se servat, to bude stačit. " .... Takhle nějak si představuju proslov producenta, když žádal o finance na tenhle film. Takže ne, tohle fakt stačit nebude, alespoň ten scénář mohli dovolit napsat někomu schopnému ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Film síce postráda nejakú hlbšiu myšlienku, ale o to tu vlastne ani nejde. Bavil som sa? Bavil. Jedná sa síce o priemernú záležitosť, ale pokiaľ máte radi filmy z väzenského prostredia, choďte jednoznačne do toho. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nebudem porovnávať s jednotkou, ale toto je neúnosná hovadina! Príbeh stupídny, muzika sa nehodiaca, herci neherci.... Ani vlastne neviem, za čo tá jedna * . ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Velice zábavný a brutální snímek o nenávisti dvou znepřátelených Hooligans. Tady se to odehrává ve vězení s docela slušně napsaným scénářem a dialogy či hudbou. Vedlejší role Matthiase Huese mě velice potěšila. 65% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně slabší než 1. Přišlo mi to jako úplně jiný film. Je to dost předvídatelné a jednotvárné. Ani moc původních postav tam není. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Jde tu – stejně jako v ostatních vězeňských filmech – o problémy s kolektivem s tím rozdílem, že spory nejsou mezi rasami, ale fotbalovými fanoušky. Samé drsné keci a spousta bitek, u kterých kolikrát ani nevím proč kdo koho mlátí. Návaznost na vydařený první díl je téměř nulová a hlavně bych řekl zbytečná. Pryč jsou všechny charismatické ksichty z předchozího dílu a vůbec postavám bych nevěřil ani slovo. Dorozci se s vězni baví jak štamgasti v hospodě a občas od nich dostanou dokonce vynadáno. Přišly i momenty, kdy sem se měl asi smát, a to už byl uplný konec. Atmosféra žaláře žádná a napětí si dalo taky dovolenou. Režisér by si zasloužil pár let na vostro – pak by třeba točil lepší filmy. Dramatičtějším pohledem do vězení je skvělý Zločinec. Alternativa: Felon, Animal Factory, Lockdown, In Hell. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Oproti dokonalé jedničce přichází slabá dvojka, je to o něčem jiným s nikým jiným. A naprosto velká nuda kde se kecá o bitkách a o fotbale, kde jednička měla grády tam se dvojka srala a trapně kopírovala. Bohužel. A ani herci to nezachrání, slabé pokračování a doufám že další díl nevznikne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasický neduh volného pokračování. V náznacích diváka zkusíme přesvědčit pár vzpomínkovými dialogy, že to jako navazuje na předchozí díl (zde je vzpomenuta smrt Petea), zatčení vůdce Tommyho, nebo přechcání fandů Manchesteru na nádraží -  a k tomu přibalíme do dárkového balení ksicht jedné z vedlejší postav z prvního dílu (Ross McCall). Vše dáme do vězení, kde si jako půjdou muklové po krku hlavně kvůli tomu, kdo komu fandí ve fotbale a zase tu máme West Ham proti Millwallu a k tomu pár rusáků. K tomu přidáme úplatnou mrchu a děvku coby vrchní dozorkyni (tu piču bych chtěl dostat pod ruky), hodného černouška dozorce, vyholenou zrzku a závěr ala Trestná lavice pro trošku emocí, když vám nestačí rozbité držky – v tom vězení si každý dělal vlastně, co chtěl…Rozhodně slabší než původní Hooligans – minimálně o třídu. Podprůměrná záležitost. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dvojka nás opustila ale zůstala ve směs slušně postupujícím pokračováním, vězení je drsné vždycky je to sice slabší už kvůli hercům ale pořád to zapůsobí. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrné dílko, které se vzhlédlo snad ve všech vězeňských filmech v čele s Mean Machine. Od začátku do konce to bylo předvídatelné nic, které si nezaslouží ani tu jednu hvězdu. Amíci by se zkrátka do chuligánské tématiky pouštět neměli. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

My takhle vyjadřujeme lásku k nejlepšímu sportu na světě......... Už to není ono, sice se stále furt perou, ale vše se přeneslo do vězení. Rvačka a samá sprostá slova, tak o čem to vlastně je ? Tomuhle filmu já vůbec nefandím. CITÁT - Nemáš rozvázanou tkaničku ?......... Ten film je strašná blbost. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslíte, že jedni o sobě říkají, že jsou fandové West Hamu a druzí Millwallu, pak z toho máte pouze obyčejnej nízkorozpočtovej vězeňskej film. Navíc je to vězeňskej film, kterej (narozdíl třeba od Zločince nebo Shawshangu) nemá žádnou kostru a (narozdíl třeba od Trestný lavice) není ani zábavnej. Jo, je v něm spousta rvaček, ale u 80% z nich mi ani pořádně nedošlo, proč se dějou, navíc byly nepřehledný a efekty s krví mi přišly jako z roku 1839. Ten film je hrozně průhlednej a těžko uvěřitelnej. Třeba i proto, že dozorci se tu k trestancům chovaj jako k bejvalejm spolužákum na slučováku se základkou. Nebo kvůli hercům. Třeba největšícho chuligána tu hraje tak sedmdesáti kilovej chlapík, kterej vypadá spíš na nějakýho IT technika a v tomhle filmu hraje drsňáka drsnějšího než Steven Seagal. Jo a navíc se půlka příběhu točí kolem vztahu nějakýho černýho bachaře se svojí nadřízenou, což je naprosto otravný a nechápu, co to s tim mělo společnýho. Znova se na to koukat nebudu. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Prostředí věznice ? Dobré. Rvačky ? Je jich hodně, jsou dobře natočené, ale mohly být lepší. Nejvíc mi vadily chyby, kterých je ve filmu dost a dost, tak například: Jeden chlap má od úderů pěstí zkrvavený celí obličej, v další scéně už má jen pár potůčků krve, po rvačkách nejsou žádné modřiny (né takové které by seděli po ránách které postavy schytali) a takových překlepů je celkem hodně. Hlavní hrdina hraje totálně mimo, potěšila mě ale skoro komparzní rolička Matthiase Huese, kdyby on hrál hlavní roli záporáka, možná, že bych si film užil i víc, ale ten původní není špatnej :) ()

Reklama

Reklama