Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak nám Daniel Craig trošičku zabilancoval svou kariéru. Joe Scott je povadlá filmová hvězda, která jednoho dalšího nepovedeného dne zavzpomíná na své dětství a na důvody, které jej vedly k odchozu z domova. Co se týče dějové linie Před 25 lety, odvážné erotické scény v ní mě připomněly Předčítače. Opět zde vystupuje zkušená učitelka sexu, které nedělá sebemenší problém se odhalit. Celé to ovšem spěje k nevyhnutelné tragédii. Celý film zdobí povedený soundtrack. Písnička skupiny Roxy Music mi bude znít ještě hodně dlouho. Sečteno podtrženo: povedené drama s překvapivě výborným Craigem. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky, protože je to poctivá práce. Je tu také jedna úžasná "taneční" scéna a ta je za hvězdiček pět. Jinak - vůbec nevím, co si o filmu myslet. Je to anglický film, který ale vypadá trochu jako francouzský. Začátek mě pěkně naštval - nejprve se něco odehrává a pak střih, jsme někde úplně jinde a trvá asi 20 minut, než člověku dojde, že jsme se vrátili o nějaký ten rok zpátky...Pak do sebe všechno zapadne, ale bylo to nutné? Přišlo mi to naprosto necitelné a zbytečné...klidně to šlo točit chronologicky, i když rozumím, že by se pak musel změnit i název, ale to by stejně nevadilo. No a největší rozčarování, to je Daniel Craig. Já toho chlapa zbožňuji, jen kvůli němu jsem našla zalíbení v Bondovi, v Odporu byl též výborný, ale tady mi přišel totálně ztracen. Věčně nasraný výraz, nebo jako by mu uletěly včely a není to tím, že nosí make-up (pardon, pudr). Prostě celé do "drama" žádná sláva. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Starnouci filmova hvezda (dobry Daniel Craig) je zahledena do sebe a nikdo v blizkem okoli ji nezajima. Jedinou zabavou se zda byt snupani drog spojene se sexualnim dovadenim. Po zjisteni, ze dobry kamarad z detstvi umira v rannem veku, se mu v hlave promita retrospektivni navrat do utleho veku, kde se divak dozvi vice a castacne i pochopi jeho konani. Dobre drama, ktere se nekomu bude zdat obycejne, ale ja jsem si v nem nasel svoje zalibeni a zvedam palec nahoru. Snit je krasne a navraty do minulosti mohou bolet, ale jsou soucasti kazdeho, takze kdo z nas nema stejne zasneni, si lze hlavne sam sobe. Jako tresnicka na dortu jsou sedmdesata leta, ktera vypadaji tak ukrutne sexy. 80% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to nějak "velkolepé", naopak mi to vlastně přijde takové "nízkorozpočtové", ale něčím je to zajímavé...A není to za mě Craigem....Vlastně mě více zaujal Eden a také ženské postavy...Je tam rozptyl 25let, kdy nevidíme, co se vše dělo, ale ono to vlastně není podstatné....Jednou viděno - stačilo. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Depresivní, nudné, o ničem, beze smyslu, zvrácené, divné. Dvě hvězdičky, tři hvězdičky, já vůbec netuším. Absolutně nevím o čem tento film vlastně je. O nějakém herci, který se věčně někde zfetuje, pije a vůbec je odporný. Nebo o jeho vracení se do minulosti, do dětských let, kdy objížděl sousedku, a byl "celej takovej zmatenej". O tom, jak vzpomínal na svého kamaráda, na rodinu, na Ruth. Bylo to šílený, depresivní. Tvrdá ale byla scéna s minou, to bylo opravdu ošklivé. Za to jako odplata za matčino chování, no, stejně to bylo kruté. Daniel Craig zde moc nevynikal. Svými vousy a pronikavě nepřirozenýma modrýma očima působil opravdu slizce. Film není vhodný pro unavené smutné lidi. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)

Reklama

Reklama