Reklama

Reklama

Everything Will Be Ok

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Drama
USA, 2006, 17 min

Režie:

Don Hertzfeldt

Hrají:

Don Hertzfeldt

Recenze (9)

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

O (ne)zmysle života. Trefne, vtipne, skľúčene... O krehkosti zdravia a ľudskej bytosti. A nielen o tom… Hlavný hrdina, v pekne na shit období, komentuje svoj chod života. Geniálny monológ. Toto je jeden z najpôsobivejších shortov, aké som mala tú česť vidieť. Impozantné! A žiadny iný názor neprijímam! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslím, že není až tak těžké si říct, že po zhlédnutí tohoto snímku už nebude nikdy nic v pořádku. Navíc se nestává příliš často, abyste v zahraničním filmu, slyšeli Smetanovu "Vltavu", Forma je celkem zajímavá, i s těmi všemi zatemněními, ale nic to nemění na to, že snímek může být na koukání místy celkem nepříjemný. ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

První film od Dona Hertzfeldta „The meaning of Life“ se mi nelíbil, tento druhý už mě zaujal. Zvláště jeho animací, zvukem a hudbou znázorněné temné stránky šílené duše jsou výborné. Monologu jednoho obyčejného blázna sluší jednoduchá animace. Donovi pětimužíci jakoby z oka vypadli animovaným postavičkám průkopníka filmové animace Émile Cohla. Vltava Bedřicha Smetany samozřejmě potěšila. ()

Reklama

Reklama