Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam je hodný kluk, který by pro svou lásku udělal cokoliv. Nemá však úspěch, a tak se rozhodne, že změní taktiku a bude se chovat zcela opačně. Jenže to se nelíbí Molly, která je dívkou Adamových snů. V hlavní roli americké romantické komedie Josh Henderson.  Hrdinou americké romantické komedie je typický dobrák Adam (Josh Henderson), který by se pro svou přítelkyni Cynthii rozkrájel, ale ona to stejně neocení a nakonec ho vykopne. A tak se Adam rozhodne, že pokud holky o hodné kluky nestojí, bude se chovat jako hajzlík - a ono to funguje. Jedině Molly, jíž se nové Adamovo chování ani jeho teorie vůbec nezamlouvají, s ním nechce nic mít. Jenže právě ona je dívkou jeho snů… Režie se ujal Scott S. Anderson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

topvss 

všechny recenze uživatele

Osobně nemám rád Americké příběhy, končící až podezřele sladkým milostným koncem. Napříč tomu, mě tento film něčím uchvátil a po celou dobu, jsem se skvěle bavil a "přitrouble" usmíval. Ne uplně šťastný scénář však zachránili skvělé výkony herců, kteří mě perfektně vtáhli do děje a neusnul jsem. Na nejvyšší ohodnocení to sice nemá, ale 4 hvězdy si zaslouží. ()

whoof 

všechny recenze uživatele

tomuhle filmu jsem trochu křivdil ze začátku, možná díky slabýmu hodnocení, jsem čekal opravdu chujovinu .. ale zas tak špatný to fakt nebylo, herci jsou vesměs sympatičtí a i když jde o klasickej tisíckrát omletej scénář, je to pohodovej film na jedno kouknutí .. až na patetickej závěr .. ale to už jsem vlastně taky tak nějak čekal :) ()

Reklama

Fzux 

všechny recenze uživatele

2 hvězdičky jen z milosti protože mám rád filmy z středoškolského prostředí. Děj a zápletka mi byla jasná už v 10 minutě filmu. Film byl naivní, jako lidi co si myslí že to takhle chodí. Nedivim se že chodim do školy s tolika pipinama když takovyhle radobi moudra dávající filmy vysílají. A nejvíc sem brečel z té ukradené hudby .. polovina přespívané písně od Sum41 a Blink 182. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kravina pro teengirls! Do konce filmu jsem vlastně ani nepochopil o co přesně tam šlo, co bylo pointou a vůbec nechápu ten netrefný překlad: jak na holky. Tuctový nezajímavý děj s absolutně hluchýma a tupýma místama, který směřoval k zamilovanému konci hlavního ,,hrdiny,,. Na tohle by se snad nedívaly ani 13leté děcka... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Já na rovinu říkám, že se mi to opravdu hodně líbilo a nevidím důvod, proč hodnotit nízko. Ale ono to chce na tenhle film kouknout, protože ho chcete vidět, a ne proto, že zrovna máte chvilku času a na HBO zrovna běží nějaká komedie, tak to zkusíte a z dlouhého času na mrknete. Já jsem tenhle film chtěl vidět už od doby, kdy měl na HBO premiéru a jsem rád, že se mi to konečně po šesti měsících povedlo, protože jsem absolutně nelitoval. Tohle je kvalitní teenagerovská komedie, kterou bych neoznačil za klasickou blbost s mnohokrát jinde viděnými scénamy. Tahle komedie se totiž na rozdíl od jiných podobných filmů vyznačuje dobrými songy, které jsou mnohem kvalitnější a dospělejší, než v Muzikálu ze středním (když tedy budu srovnávat s jinými filmy) a hlavně je jich tu docela hodně, což v teenage komediích nebývá často k vidění. A potom ještě originalitu vidím v tom, že slušňák si hraje na drsňáka, aby měl u holek úspěch, což jsem snad v žádné jiné teenage komedii neviděl. A nakonec tohle všechno se odehrává v církevní škole, což filmu přidává na zajímavosti a humornosti. Tohle všechno jsou důvody, proč prostě nemohu jít s hodnocením dolů. A když si k tomu připočtete, že teenage komedie jsou můj oblíbený žánr a perfektně se u nich odreaguji, tak prostě nemůžete čekat slabé hodnocení. A k tomu všemu je zde hlavní hrdina ohromný sympaťák. Původně jsem se rozhodoval mezi třemi a čtyřmi hvězdami, ale když vidím, jak silně je to zde podhodnocené (už mi to připadá skoro jako nějaká zdejší póza dávat teenagerovským komediím na ČSFD slabé hodnocení) a když si vezmu, jak rychle mi ten film utekl aniž bych se byť jen na vteřinu nudil, tak volím čtyři hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Jenna Dewan a Josh Henderson si společně zahráli již ve snímku Let´s dance (2006). (Stirek45)
  • Meno hlavnej postavy Adam Dynes (Josh Henderson) je takisto meno skladateľa, ktorý zložil pre film najviac skladieb. (PATWIST)
  • Aj keď sa dej odohráva na strednej škole, herecké obsadenie bolo vekovo od 20 do 30 rokov. (PATWIST)

Reklama

Reklama