Reklama

Reklama

Těsně před zavírací dobou vtrhne do supermarketu Hastings skupina ozbrojenců. Záhy se však ukáže, že to nejsou lupiči ani teroristé, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zabránit invazi mimozemšťanů. Lidstvu hrozí skutečné nebezpečí a čas se krátí…
Idylický předvánoční večer v supermarketu Hastings v arizonském Buck Lake se chýlí ke konci. Těsně před zavírací dobou je v obchodě už jen hrstka zákazníků a personál. Z ničeho nic však dovnitř vtrhne skupina po zuby ozbrojených násilníků, zastřelí několik lidí a ostatní zajme. Nejsou to však lupiči ani teroristé, jak to v první chvíli vypadalo, ale zoufalí vědci, kteří se snaží zastavit mimozemskou invazi, k níž má dojít této noci právě tady. Celé lidstvo je v ohrožení a čas hraje v jejich neprospěch stejně jako policie, která se snaží proniknout dovnitř... Americký sci-fi horor režíroval Ben Rock, hrají Carlos Bernard, Matthew St. Patrick, Courtney Ford ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dle námětu mohlo jít o slušný béčkový akčně krvavý nářez,ovšem díky nemohoucnosti režiséra,nesympatickým hercům a především ultranízkého rozpočtu vznikla nudná béčková pitomůstka.Ono koukat,ikdyž jen 80 minut,na sem a tam pobíhající zoufalce a to povětšinou navíc ve tmě,před něčím a zároveň za něčím,co stejně neni za celou dobu ani vidět a navíc se o tom divák ani nic moc nedozví,to je vážně šílená nuda a hlavně to hodně ve finále zavání bezpředmětností.A tak ikdyž úvod sice naladí,již po pár minutách to celé upadne do směšného paskvilu,kde sice chvílemi zafunguje atmosféra a dokonce občas vykoukne i napětí,ale pořád se vše pohybuje v trapném plácání se ryby na suchu.Zkrátka špatné béčko,které krutě doplatilo na nedostatek penízků a autoři se s tím nedokázali vůbec vyrovnat.P.S.alespoň že úvodní titulková píseň je nehorázně cool!!! ()

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Zacatek filmu slibuje zajimavou podivanou, ale vcelku rychle se dej utopi do prumeru zanru. Herecke vykony jsou v norme, nicim neprekvapi a neurazi ani triky. Celkove se jedna o zajimavy namet, ktery by si urcite zaslouzil vice rozvest - hlavne proc skupina zoldaku hleda jakesi mimozemske vetrelce, pro koho pracuji, kde se oni vetrelci vzali a co jsou vlastne zac a tak podobne. Takhle jen vime, ze jejich hlavni quest je killnout jakehosi Krale - a o Elvise tu fakt nejde. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý že prý horor, kde je po několika minutách všechno jasné, karty jsou rozdány a jediná neznámá je počet a identita přeživších. 1) Opět je tu honba na zlotřilého vetřelce, místo vesmírné lodi supermarket v arizonském zapadákově a místo posádky je tu parta lovců, jejich rukojmí a policisté. 2) Nízkorozpočtovost snímku a nedostatek filmových triků, masek a jiných vizuálních efektů je to poslední, co by mi vadilo. Co ovšem neskousnu, je předvídatelnost a z toho vyplývající nuda. 3) Jediné hezké, konec, tvoří, obávám se, oslí můstek k pokračování, které si někteří komentátoři dokonce i přejí. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto levného horůrku si vzpomenete na spoustu dobrých hororů. Vyloženě špatné to není, ale chyběla mi hutnější atmosféra, lepší lekačky a poslouchatelnější dialogy. Chování postav je silně nevěrohodné, konec rádoby překvapivý, ale ti, kteří mají žánr horor (a hlavně tyhle laciné béčkové výtvory) v oblibě, jej odhadnou daleko dopředu. Naštěstí občas vycákne krev, takže těch 82 minut se přežít dá. 50% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedného večera tesne pred záverečnou, vstúpi do menšieho supermárketu skupinka ozbrojených ľudí, ktorá vrátane obsluhy zastrelí niekoľko zákazníkov. Napriek prvotnému odhadu miestnej polície, ktorá v samotnom skutku vidí jasný prípad ozbrojenej lúpeže, je pravda omnoho komplikovanejšia ako sa môže zdať. Nejedná sa totiž o šialencov, ktorým sa ich plány nečakane vymkli z rúk, ale o plánovaný útok vedcov, ktorí sa rozhodli vyčistiť svet od ľudí, nainfikovaných mimozemským vírusom. Súhlas s Jakubkom "Veselým". Samotný tvorcovia zvládli za "euríčko" viac, ako sa im podobným nepodarilo za milióny. Divák môže zabudnúť na to, že by mu bol ponúknutý záber na pristávací manéver E.T.-ho. Žiadneho taniera, či niečoho podobného sa určite nedočká. Snímok sa po celú dobu odohráva v "Lidli", pričom až na pár gore záberov nedisponuje ničím mimoriadnym. Je skôr založený na akcii, ktorej je tu od úvodu viac než dosť. Keby boli k dispozícii groše a bolo by za čo pritvrdiť, bol by som pri samotnom hodnotení odvážnejší - 55% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Keď si Seth Steadman (Mathew St. Patrick) kupuje v "Hastings Supermarket" potraviny, nákup ho vyjde na 10.66 amerických dolárov. Je to odkaz na bitku pri Hastingse, po ktorej Normani ovládli Anglicko a ktorá sa odohrala roku 1066. (beso74)
  • Natočené v Los Angeles, Kalifornia. (Danny88)

Reklama

Reklama