Reklama

Reklama

Příběhy ze života Alžběty, kněžny Čachtické

  • Kanada Blood Countess
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Netradiční pohled na legendu o Čachtické paní natočený v Čechách! Koupele v krvi mladých dívek, železná panna, kruté hrátky v zámeckých komnatách i sklepeních... Filmový příběh plný nejen drastických ale i odvážných erotických záběrů z mučírny Alžběty Čachtické přináší hororově laděná verze pověsti o krvavé uherské šlechtičně. V prvním příběhu Alžběta krutě potrestá lest své sestřenice Nory. Kněžna se koupe v krvi mladých urozených dívek, aby zůstala věčně mladá i krásná a dívky má dodat právě Nora. Ta však unese skupinu prostých vesničanek a za svou proradnost zaplatí životem.

Zpracování legendy o Alžbětě Bathoryové z produkce firmy North American Pictures proslavené akčními a erotickými snímky natočenými v Čechách a s českými herci (Peklo v řetězech 2, Temné zpovědi). I tentokrát vznikl film o Čachtické paní v českých exteriérech a účinkuje v něm několik obnažených českých modelek v rolích obětí legendární krvavé šlechtičny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

-ELFKA- odpad!

všechny recenze uživatele

Ochraňujte nás, všetky božstvá sveta pred rádoby-filmovými počinmi Šimandla-pána samotných filmových pekiel!! Pre tento jeho hanebný počin neexistuje dosť silná kliatba!! Neverím, že niekto niekedy už tento "film" pozeral uplne celý. Ja som ho musela po prvých 10minútach začať preklikávať, cez množstvo naozaj neznesiteľných scén. Také zlé zábery ste zaručene ešte nevideli. Aj to najlacnejšie a najdementnejšie porno by si oproti tomuto zaslúžilo pOrnSCARA. ()

petz1985 odpad!

všechny recenze uživatele

naprosá hrůza. Tento kus hnoje je naprosto neskutečný, až do shlédnutí tohoto filmu jsem myslel že mne erotické scény ve filmech nemohou nudit natolik abych od nich odešel a šel dělat něco zábavnějšího, třeba strouhat tužky. film je plný strašných pokosů o herecké výkony, dementními dialogy, naprosto strašnou hudbou, která nesedí ani k jedinné scéně, a hraběnka Bathory když promluví tak máte chuť vypnout zvuk. no to by asi bylo všechno. snad jen ještě kozy některý pěkný a je jich dost, a poslední potěšující věc tohoto filmu - je kratký, i když vám přijde že trvá alespoň dvakraát až třikrátolik ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

""" M a t a f a k a b i č n a h o l ý š i t ! ! ! """ . . . Dovolil jsem si tímto z plezíru, leč myslím výstižně okokotmentovat film, který jsem viděl z rychlíku. S použitím pytlíku Č.S.D. (Čudláka Simandla Dílo)... :-o.. - - - Leč páně pissmandla vedu v patrnosti. Horší jak potjebrané spissy. Nu a tak když může tento drzý kulturní vřed mandlovat lid svými sračkami (zde tedy coby parazit na díky J.J. zvýšenému zájmu o A.B.Č.), je třeba tyto prostě pochcat... . . . Llojzo - a už se na to vyser!!!... :--( . . . :o))) - - - - - (Poprvé nahlédnuto, ne(do)viděno a viděno už více nebude, kokotmentář zde jako naprosto zbytečný - 2.9.2008) ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Stupidní eroťárna, která se snaží vydělat na letošní premiéře filmu Bathory. Neříkejte mi, že tahle blbost vyjde jentak náhodou zrovna, když má Bathory premieru. Kdo si tady pustí trailer, uvidí vše co se tam vlastně stane osekané o erotické scény, avšak o které jde především, či né? Jedna hvězda za pěkný holky. ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Původně, když jsem tento film stahoval měl název Bathory a já myslel, že to bude něco jinýho, ale jakmile jsme zjistil že tomu tak není a jmenuje se to jinak a viděl jsme že je to obsazeno i zde v CSFD musel jsme to shlédnou, protože film s takovým hodnocením jsem ještě neviděl. Ještě že to nebylo delší jinak bych už fakt skončil asi v Opavě. Tohle má být horor, to má teda k tomu hodně daleko, a tohle má být erotika no trošku jo ale tak šíleně protahovaná až byla na odstřel!!! Ani ta hvězdička se nedá dát za pěkný záběry nahých mladých holek, nedá nedá nedá nedá nedá a znovu nedá, děj tam nějaký byl to jsem musel asi zaspat, a hudba no to byl fakt děs pořád ta sama elektronická hudba to tam neměli v playlistu něco lepšího!!?? Nedovedu si představit že od Simandla uvidím ještě nějaký, to už bych byl na Opavu fakt zralý:-) Fakt by mě zajímalo jak mohly některé jiné jeho filmy dostat takové hodnocení!!?? Doufám, že tohle obsadí jedno z první míst v odpadu!!! A ne jen 169, které zde prozatím vidím. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama