Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geneticky zmutovaný tasmánsky diabol je ukradnutý z laboratória dvomi eko-aktivistami, ktorým utečie v blízkosti opusteného lesného cintorína, kde skupinka vysokoškolákov nakrúca film.
Krvavý masaker môže začať. (Darkage)

Recenze (25)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak na tomto sa musel dobre zabávať celý filmový štáb, je fakt neskutočné, čo dokážu ľudia vymyslieť. Prerastený, zmutovaný, zubatý krtko na cintoríne pekne masakruje všetko, čo mu príde pod ruku (presnejšie pod tlapu). Vždy, keď tú príšeru ukázali, tak som vybuchol smiechom. Vlastne to bolo celé totálna kravina, ale to gore! To bolo niečo parádne. Vtipné a zábavné béčko, ktoré na chvíľku uhasilo môj smäd po krvi... Mňam :-) ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No, co si budeme nalhávat, Cemetery Gates je béčko jako stehno, ve kterém je plno stupidních postav, hodně krvavé, ale dost amatérské gore záběry a hlavně zmutovaný tasmánský čert... Člověk by si řekl, že když se tomuhle kousku vyhne, o nic prakticky nepřijde... Což je pravda, jen pokud nemáte alespoň trochu zvrácený smysl pro humor... Já ho mám a proto jsem se bavil... ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tohle na mě místy působilo spíše jako hororová komedie, nejvíce díky úplně pitomoučkým hercům a herečkám a i když povedenému ale také hodně "šílenému" gore. Nebyl to vážně vrcholový zážitek ale zkritizovat to nemůžu :-) Docela jsem se u toho pobavila a to navzdory tomu že jsem čekala něco úplně jiného. Krásko nic si z toho nedělej, já už taky nejsem to co jsem bývala :DDDD 60% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KRÁSKA UŽ NENÍ TAKOVÁ JAKO BEJVALA“..... /// K natočení hororu s geneticky zmutovaným zvířátkem potřebujete buď spoustu ,,love“, nebo aspoň trochu nadhledu. Pro tenhle platí přímá úměra – čím míň prachů, tím víc nadhledu krát (minimálně) 5. Céčko, sázející na jakousi odnož černýho humoru, se kterým mu to celkem vychází. Nečekejte gagy z drahýho bijáku, jen nadšenou fandovskou hororovou filmařinu a příšeru, která určitě pár doláčů stála, taky ta krev (či co to bylo za sračku) nebyla zadarmo (předpokládám, že kozy byly původní). Jinak je to samozřejmě pičovina, kterou můžu doporučit jen člověkovi s pošramoceným smyslem pro humor. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám největší kupu zvířecích sraček. 2.) U hororů se nechcu bát, ale smát. 3.) Thx za titule ,,skoka“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný trash se zmutovaným tasmánským čertem! No, to jsou bestie samy o sobě, cožpak když narostou do obludných rozměrů... Hřbitov, hnijící mrtvoly pod zemí a čerstvé nad zemí (nejen). Člověk si hned vzpomene na Tromu a její fláky. Ubohé oběti nemají šanci a masomlejn se rozjíždí naplno - lítají hlavy, ruce, střeva i kusy těl. Krev stříká v hektolitrech a divák se baví. Scénka s dodávkou, spacákem i cyklistkou musí pobavit každého fanouška špatných filmů. Ať žije kečup!!! ()

Zajímavosti (2)

  • Film sa nakrúcal v Los Angeles. (Darkage)

Reklama

Reklama