Scooby-Doo a kletba Kleopatry (video film)

Scooby-Doo in Where's My Mummy?

Scooby-Doo, kde je moja múmia?

Animovaný / Dobrodružný / Mysteriózní / Fantasy

USA, 2005, 72 min

Joe Sichta

Český název je Scooby Doo a kletba Kleopatry. Jinak mé hodnocení berte s nadhledem, já mám velikou slabost pro Scoobyho a jeho příběhy/dobrodružství.(30.12.2008)

Zase Scooby-Doo, který řeší se Shaggym a jejich partou záhadu. Mě se tento film hodně líbí, ale jenom mě zarazilo že duchové nebyli pravý. :-((17.7.2009)

Bohatství Egypta bylo navráceno jeho lidem a my jsme si při tom užili hodně legrace. Scooby Doo ten prostě nikdy nezklame. Už taky víme, proč mají sfingy ulomený nos. Že by rachejtle?(19.10.2009)

Zajímává a zábavná dětstká pohádka, která je bohužel až moc předvídatelná a stále se opakující. Postavy opět splňují různé funkce - Scooby-Doo se Shaggym takový poserová, vědátor Vilma, hrdina Fred a kráska Daphne. Děj filmu není nijak zvlášť originální - Kleopatra kdysi uvrhla kletbu na svou hrobku, Záhady S.R.O. tam přijdou, kletbu probudí a na scéně se objevují oživlé mumie. Kletba Kleopatry by se dala - kdyby jí tvůrci stále neprotahovali - smrsknout do pouhých 20 minut, což je délka normální epizody ze seriálu. Hudba, kterou je film doladěn, není pro mě nic moc a alespoň že tam byla pouze dvakrát. Pyramida, ve které se Scooby-Doo a Kletba Kleopatry odvijí, vyznívá dojmem, že je velká nejméně tři míle a to nemluvím o její hloubce. Film navíc spestřuje nějaký ten fór a ironie, která se tam naschvál objeví. DOPORUČUJI totálně všem fanouškům pohádek, kreslených a animovaných filmů a "detektivek" :).(31.8.2010)

Super! Další Scooby a jeho záhady. Mumie, zombie, mrtvá armáda a typický humor partičky kolem Scoobyho. Pro všechny příznivce povinnost!(1.3.2009)

Jeden z těch lepších Scooby Doo příběhů, který mě i slušně bavil přestože jsem na základě jiných dílů věděl, že to dopadne zase stejně přihlouple jako téměř ve všech jejich příbězích. Na druhou stranu je to pro děti a tak žádná strašidla neexistují a o tom ty jejich dobrodružství nakonec stejně vždy jsou. Co se vtipnosti týká přišlo mi to slabší než je na scoobyho zvykem, ale prostředí a příběh to tentokrát slušně vynahradilo. 7/10(21.3.2012)

"Buď začal Fred cvičit Starověký Aerobik, nebo to je to znamení" 72%(26.3.2011)

Scooby je vždycky super a tenhle filmík to jen potvrzuje. At žije vyvolený Ascoobys ! ;-)(19.9.2009)

Ascoobis riesi dalsiu zahadu no tento raz je rozuzlenie viac nez prekvapive. 3* za ten koniec.(28.1.2011)

Scooby-Doo je úžasná animovaná postava a v tomto dílu se to i potvrdilo. 5/5(13.8.2011)

Jednoznačně nejlepší díl série,na který se velmi rád znova kouknu.Scooby dooby duuu :-)))(28.1.2012)