Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva roky po invazi Marťanů na Zemi, představy a noční můry George'a Herberta se vyplnily. Oni se vrátili. Země byla opět napadena mimozemskou civilizací z kosmu. Tentokrát ale, armáda je nebude chtít zničit jen na Zemi. Chce si to s nimi vyřídit i na červené planetě MARS. (LIVINGDEAD)

Recenze (47)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve vyctu veci co vytknout drive, zda spatny herecky vykon vsech zucastnenych, jejichz herecky projev byl strnulejsi nez vykony vetsiny pornohercu. Nebo snad neoriginalni pribeh s fascinujicim scenarem, nad kterym by se podivoval i nemy Bobes. Nebo snad .... ne nema cenu se rozplyvat nad zaplavou sracek, kterymi se honosi tohle veledilo, ktere vytvoril clovek s horsi hereckou reputaci nez Paris Hilton. ()

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Plně se všemi, kdo dali odpad souhlasím, jenom ještě přidám další poznatek a to, že hudba ve filmu je často více nahlas než hlasy (ne)herců, takže jim není moc rozumět. Ale to v tomto filmu je stejně uplně jedno. Každopádně doporučuji shlédnout, abyste viděli, co je opravdu, ale opravdu špatný film! ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tak na tohle do smrti nezapomenu, nejdementnější film, kterej jsem kdy viděl. Jak se můžu pustit do něčeho takovýho, když mám v kapse pět doláčů?? Hlavní postava George proto např. bydlí ve stejný chatrči, kterou obýval Dacascosův hrdina v I am Omega. Triky jsou příšerný, spousta záběrů je navíc použita ve filmu ve stejné podobě hned několikrát, což nesnáším i u totálních béček. Útroby mimozemského korábu pokrývají závěsy a igelity a celý vnitřek vydává stejné zvuky jako Adéla, která ještě nevečeřela. Do nějaký 50-tý minuty jsem si myslel, že když z filmu sundám nálepku Příšerné vizuály, zůstane mi něco, na co lze ještě jakžtakž koukat. Avšak zbytek je jen neuvěřitelně zasračkovanej zblitek, největší wtf, hnus, humus, hlen. Jestli chcete půl dne přemýšlet, jak může lidská bytost natočit něco takovýho, tak si to pusťte. Takovýhle kousky mě fakt zocelujou, budu připravenej na všechno. C'mon, jdu do dalšího kola, musím sehnat Street Racer... ()

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechtěl napsat "nejhorší film, který jsem kdy viděl", takových kandidátů bývalo víc. Ale tady je to jasné. Nejhorší žumpa všech žump. Scénář je slaboduchý s dírami jako Grand canyon a nelogičnostmi, které by poznal i šimpanz. Ale bohužel to není ani náhodou alespoń legračně pitomé, jen totálně ubohé. 0%. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než jednička. Myslím, že je to těžce podhodnocené. Nebylo daleko ke třem, což už je pro mě dobrý film. Příběh se docela zajímavě vyvinul. Efekty mě neurážely. Dokonce ty z prostředí vesmíru a Marsu jsou celkem ok. Samozřejmě film sráží poněkud hurá scénář. Nejde až tak o dialogy, které jsou i v pohodě, ale všechno je to takové na honem, šité horkou jehlou a pak film působí naivně, viz například červí díra apod. Ale scény na Marsu byly vynikající, tajemné. Tohle opravdu není odpad. Nedávejte odpad jenom proto, že očekávate odpadní film. Škoda zbytečně béčkového konce. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama