13. komnata Mirky Čejkové (TV film)

Dokumentární / Krátkometrážní

Česko, 2005, 28 min

Pavel Křemen

Výborný a silný díl ..(13.8.2008)

Mirka Čejková dokáže být velmi příjemnou a inteligentní společnicí, která však na druhou stranu dokáže plodit unáhlená zásadní životní rozhodnutí. Pokud nedokáže svou citovou nevyrovnanost ovládnout v průběhu profesionálního golfového turnaje, tak se nemůže divit, že manžel golfista, jehož výkon minimálně z poloviny závisí na vyrovnané psychice, se k ní v takové chvíli nebude chovat gentlemansky. Je ovšem třeba podotknout, že Alex Čejka měl během turnaje posílat rodinu na nějaké nádherné místo, aby se mohl soustředit na své zaměstnání.(18.8.2009)

• WANDRWALL

Kolik jen mužů zničuila tato na pohled nevinná a populární žena! Myslím si, že to číslo ještě není konečné! MUŽI, třeste se, co přijdete na řadu nyní, Mirka to umí, a bere hodně vysoké alimenty, jedny z nejvyšších v zemi, a golfista aby se nyn bál sem cestovat....(29.9.2010)

• IllIlIlIIl

Divácká přitažlivost závisí zejména na osobnosti, o které zrovna díl je. Ale přesto hodnotím tento cyklus jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. 50%(29.11.2008)

Tento cyklus dokumentů (medailonků či profilů) o neřestech či potížích známých osobností hodnotím jako celek, jako projekt. Pravda, některý dokument je lepší než jiný, ovšem to jistě záleží na tom, jak dobrý, špatný, či pestrý příběh si pro nás připravil daný protagonista. [8/1O] Mirka Čejková: neznám / vadí mi / neutral / mám rád(13.8.2008)

Střetla se dvě afektovaná děvčata, Mirka Čejková a Jana Ciglerová, a hned je z toho zajímavý díl.(24.8.2008)