Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalistka Jana Chládková, která ve službě zastřelila na ulici feťáka, je unesena. Kolegové, posílení o novou mladou kriminalistku Lídu Rysovou, řeší, kdo se jí mohl pomstít. Většina stop vede k letniční náboženské sektě... Ředitelka Kopecká odešla a na její místo se chystá Ivan Tomeček. Na doporučení Jany, která po narození svého syna Ludvíka uvažuje o mateřské, přijme novou kriminalistku Lídu Rysovou. Jana a Lída se společně stěhují do policejního bytu. Nedlouho poté je Jana unesena. Zároveň je v domě nalezena mrtvá důchodkyně. Kolegové řeší, kdo se jí mohl mstít. Z jakého důvodu byla zabita i stará paní? Předpokládají, že to souvisí se smrtí feťáka, kterého ve službě zastřelila. Při pátrání ale narazí na sektu, kam chodí někteří z podezřelých.. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to sakra bylo?! Skok v čase jako kráva, nové kanceláře, noví lidé, noví potomci, prakticky nové všechno a vysvětlení je kde? Námět více méně úplně žádný, vtip se taky naprosto vytratil a vyšetřování se jaksi taky posunulo na druhou kolej. Všechny postavy se chovají úplně jinak, Jana Pidrmanová se do své role navíc vůbec nehodí, ta její rádoby drsná póza byla spíš k pláči. Prostě všechno špatně, to co jsem na Kriminálce Anděl milovala je pryč, absolutní zklamání. Jen doufám, že tímto stylem nebude natočená celá čtvrtá řada, protože takovým způsobem zabít tak dokonalý seriál je opravdu hodně smutné. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl čtvrté série je jako facka. Nová znělka, přeci jen trochu vizuálně změněné postavy, nová kolegyně, nové kanceláře, nové auto. A k tomu příběh, který začíná tak, že než jsem se v tom zorientoval, byla první reklama. Příběh sice není špatný, případ je zapeklitý snad až moc na hodinový film, ale proč při zatýkání únosce jednají oba kriminalisté jako naivní berani, to fakt nevím. Scénárista to tady docela podělal. I tak ale napínavý a dobrý díl. PS: Zlata tu ještě nehraje ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nové série začal zostra únosnem policistky, k tomu sekta, pohublý Oliver jako enfant terrible kriminálky. Naštěstí se tento guláš dal ještě pojídat, ale chyběl mi citelně humor. Uvidíme dále, ovšem na "Bižu" se netěším. ()

5150 

všechny recenze uživatele

První díl 4 série hraje hodně na vážnou notu, Taclík nezvykle v roli tvrďáka a řeší se tu únos kolegyně. No moc mě to nebavilo, včetně těch "vylepšení" (nová znělka, hudba, kamera, atd.). Další díly snad budou víc na pohodu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Podzemí se natáčelo ve cvičné štole při dole Mayrau ve Vinařicích u Kladna. (rakovnik)
  • Jako svatostánek sekty posloužil Evangelický kostel v pražské čtvrti Braník, v prostoru bývalého vápencového lomu. Slavnostně otevřen byl 9. května 1948. Novou přístavbu z roku 2016 navrhl architekt David Vávra. (sator)

Reklama

Reklama