Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V bývalém lihovaru hoří. Nejde o velký požár, zlikviduje ho syn muže, který měl objekt v pronájmu. Ke svému zděšení ale v ohni najde otcovo mrtvé tělo. Patologa při pitvě čeká ale překvapení - muž neuhořel, ale utopil se. V jeho krvi je také nalezen velký obsah alkoholu. Policisté prověřují, co se v lihovaru vlastně dělo. Lída nechce po rozvodu v Norsku chlapy chvíli ani vidět. Tomáš by si však o jejich vzájemných sympatiích rád promluvil. Lída to odmítá. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku pochopitelný případ s přestřelenou pointou. Aby osoba s takovým postavením vraždila je už přeci jen přitažené za vlasy. Ale nečekal jsem to, stejně jako tak dobré obsazení i vedlejších rolí. Mě z Uherského Hradiště potěšil právník Jožky Kubáníka, který hraje v místním Slováckém divadle. Tentokrát to bylo bez Stropnického i Adamovské, pracoval pouze tým kriminalistů. Průměr. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh začal slibně, poté ale myslím, že tvůrci trochu přestřelili. Ovšem policisté byli fajn a závěr přes svou zmatenost celkem ušel. Potěšilo mě, že i v menších rolích jsou známí herci, je to znát na celkovém obrazu epizody. A Hofmann je sympaťák. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Točilo se ve Vysočanech, Dejvicích a Hloubětíně. (sator)
  • Sídlo seriálové firmy „Česká vodka“ je ve skutečnosti areál Výzkumného ústavu vodohospodářského v pražské čtvrti Podbaba. (rakovnik)

Reklama

Reklama