Reklama

Reklama

Krvavá Mary

  • USA Bloody Mary
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Temná noc v podzemí psychiatrické léčebny. Skupina krásných sestřiček provádí rituál, který se jim ale vymkne z rukou, když je jedna z nich zabita v tunelech pod ústavem. Natalie Fitzgerald se vrací do New Yorku, když je její sestra nahlášena jako nezvěstná. O jejím zmizení toho ví jen málo. Začíná rozplétat tajemství rituálu známého jako „hra se zrcadlem“ a těch, kteří jej provozují. Vypadá to, že se nezastaví před ničím, co by jim stálo v cestě při pokračování v tomto lákavém počínání. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Aurus 

všechny recenze uživatele

No jako tohle není za mě jenom Thriller ale i horor který by si zasloužil ne 25% ale tak 33%. No příběh je zajímavej a není moc špatnej, postavy jsou ovšem nezajímavé,blbé a nesympatické, hudba ujde, atmosféry tu je jenom trochu, napětí je zde jenom jednou, kamera filmu ujde a lokace nejsou moc zajímavé. No za mě 3,5/10. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, efekty na úrovni (konečně nebyly jen sestříhaný náznaky), herci průměrní, ale alespoň děvčata pohledná. Kdo se chce podívat na horror nižší úrovně, tak to stojí za vidění. Napětí po celou dobu filmu. Prostředí psychiatrické léčebny mě tolik nedeprimovalo, ale naopak dobře vykreslilo atmosféru. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vstoupit nahá do tmavého tunelu v podzemí, předstoupit před zrcadlo a několikrát po sobě opakovat větu " Věřím v Krvavou Mary", tak to opravdu není nic pro mě. Já mám Krvavou Mary radši v jiné podobě, samozřejmě v té, která se podává ve sklenici v tekuté podobě. Ty bláznivé sestřičky se měly věnovat raději koktejlu a neběhat někde v podzemí psychiatrické léčebny, dopadlo by to totiž mnohem líp. No, jo, Freddy, Jasone a Michaeli, tuhle dámskou společnost byste mezi sebe nechtěli, protože vám starým bardům nesahá ani po kotníky. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Musím povedať, že tento film som si pamätal ako dobrý nič extra ale dalo sa. Teraz? Do tohto filmu som išiel s tým, že je to horor ale podľa ČSFD je to thriler. Bohužiaľ to nefunguje ani jedno. Film má 93 min ale takto sprzniť legendu o Krvavej Mary? Je to vôbec možné? Jedna z najznámejších legiend aké sa kedy rozprávajú? Teda predpokladám, že táto legenda začala v USA. Kde inde, že? Ale konečne k filmu. Film má len dve plusy a to je príbeh, ktorý je ok a hudba, ktorá je tiež ok. Mínusov je oveľa viac. Zle herecké výkony, zlý strih, kamera, efekty no proste všetko čo sa dá na filme pokaziť. Herci sú nesympatický. A čo Krvavá Mary? To je otázka na, ktorú nedokážem odpovedať, pretože boli tam náznaky, že je ako duch ale bolo vidno len ruky aj tie nevyzerali Boh vie ako. Celú ju uvidíme až, keď sa o nej rozpráva príbeh z minulosti. Kto bola a ako zomrela. Takže ducharsky horor bez ducha. Celkové hodnotenie za mňa je 5%. Aj to 2,5% za nápad a 2,5% za odvahu natočiť takúto hovadinu. Zatiaľ moje najnižšie hodnotenie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně slabej horor, kterej nemá nic co bych od hororu očekával. Atmosféra nulová, potvora žádná a krev ani gore nikde. Prostě slabota, na kterou jsem koukal jen z donucení, Nevím proč ale ani jeden film o krvavé Mary není pořádně natočenej(pravda viděl jsem 3). Ale režisér Valentine je budižkničemu kterej si potřeboval jako každej něco natočit. Inu nepovedlo se. Jediné plus je za hudbu(ost i když se pěkně blbě schání tak stojí za poslechnutí). ()

Reklama

Reklama