Reklama

Reklama

Bryn a Paul jsou manželé, kteří se pokouší zavést svůj život do starých kolejí, poté co zmizel a pravděpodobně se utopil jejich čtyřletý syn. Nastěhují se do bytu v okouzlujícím starém domě. Zanedlouho se ale začínají dít zvláštní věci. Bryn vidí ve výtahu malého chlapce, o kterém se později dozvídá, že už je dávno mrtvý. Zemřel právě ve výtahu, který se utrhl zrovna ve chvíli, kdy se chlapec snažil utéct před svým násilnickým otcem. Bryn se rozhodne chlapcovu duši vysvobodit. Netuší, že dává v sázku svůj život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

kaylin 

všechny recenze uživatele

S americkým snímkem „Mrtví mezi námi“ rozhodně nedostáváte tunu originality, ale v konečném důsledku to tolik nevadí, protože dějový vývoj je celkem fajn a rozhodně zde najdete momenty, které vás budou bavit, ať už je to díky atmosféře, o jejíž budování se tvůrci docela snaží, tak i pro zajímavé masky, které postupně dostávají více prostoru a stojí a pozornost. ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Snímek se točí v kruhu bolesti a demence a vrcholí to traumatem diváka, který stejně, jako někteří protagonisté, začíná pokukovat po nůžkách a cítí při tom nutkání jich polovinu použít. Hysterické scény Teri Polo slabší povahy spolehlivě vyděsí, ti silnější se velmi pobaví. Pobíhající chlapec a jeho tatínek, který vypadá jak kdyby půl roku nespal, se zaručeně objeví vždy, když je čekáte. Dokud vypadají jako lidi, je to vcelku OK, pak se z nich ale vyklubou šmoulí zombíci a začíná ta správná jízda, která překvapivě končí překvapivě... Nicméně za shlédnutí to určitě stojí, když už nic, aspoň se dozvíte, že nekrofilem se můžete stát i omylem... ()

Reklama

numan 

všechny recenze uživatele

Mladí manželé se přistěhují do domu, který evidentně není úplně v pořádku. Už během rozbalování krabic vám dojde, že nedávno utrpěli ztrátu dítěte. Matku to poznamenalo tak, že je úplně mimo. A hádejte co! No jistěěěěě. VIDÍ MRTVÉ LIDI. Taky máte dojem, že už jste něco podobného viděli? Ale to je jen začátek. Do koktejlu si přihoďte obrýleného Čandru s úchylkou na okultní vědy, sexy sestru - cvičitelku aerobiku, milého mladého bankéře a místní Madonnu okresního formátu. A taky několik policajtů pokud možno ještě tupějších, než je znáte z českých vtipů. Ovšem děj pak ve finále s neuvěřitelnou kostrbatostí nabere tak sugestivní zákrutu, že se celkem vyplatí tohle béčko dokoukat - i přes příšerné herecké výkony, hloupě vykonstruovaný scénář a trapné hysterické exhibice hlavní hrdinky. Teda pokud přežijete první hodinu a neukoušete se nudou. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Obal nám slibuje další "Šestý smysl", ale nenechte se zmást, do něj to má daleko. Že by ale snímek neměl své plus tvrdit nemůžu, protože celý závěr je celkem povedený. Kdyby se první hodina filmu odehrála v tempu posledních dvaceti minut, jako závěrečné odhalení všech duchů, ukvapenost policistky atd. určitě bych hodnotil výše. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

takýchto filmov tu už bolo dosť. Rodina po traume sa sťahuje niekam inam, kde ich opäť začnú strašiť staré nočné mory. Tento krát ide o ženu, ktorá kvôli svojej chybe stratila dieťa a v novom byte začne vídať ducha iného dieťaťa, ktoré zomrelo nedopatrením jeho rodičov. Dej je to síce bohovo otrepaný, ale výrazným plusom snímku je, že zbytočne nečaká a hneď začína rozvíjať pointu. K tomu končí tak, že sa to nedá očakávať. škoda tých hereckých výkonov, išiel by som vyššie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama