Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Matsumaru je nahnevaný, že dievča s ktorým mal ísť do kina neprišlo a chce teda zahodiť lístky. V tom ho však preruší jedno čudné dievča, ktoré ho vtiahne do kina a aj počas filmu sa správa trochu čudne. Po skončení filmu sa Matsumaru dozvie, že obdivuje Audrey Hepburn a že je dabérkou. Odprevadí ju domov a myslí si, že to je koniec tohto zvláštneho stretnutia. Čo však čert nechcel, dievčine, ktorá ako neskôr zistíme sa volá Onda Aka, vyhorí byt, a tak ju Matsumaru prichýli a ani nevedia ako, vyspia sa spolu. Ráno chcú na všetko zabudnúť, ale Aka príde na konkurz na reklamu, ktorú vymyslel Matsumaru. Keď ju príjmu ako dabérku, budú mať čo robiť, aby si dokázali zariadiť profesionálny a osobný život, bez toho aby ich niekto podozrieval. (pivo)

(více)

Recenze (9)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Na sinusoidě úsměvnosti, milosti a nevtíravosti plující příběh dvou mladých lidí. Příjemné 4* :-) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Příjemný pohled na příběh lidí jenž dohromady svede náhoda... Žena, která touží se stát daberkou a vyhoří jí byt a muži, co jí nabídne přístřeší... Zároveň spolu dělají víceméně v jedné branži... Každý díl krásně utíká a přehoupává se od komedie přes drama až k romantice... Seriál je příjemně odreagující, nenudí a rád se na něj znovu kouknu... ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Tá krátka stopáž a počet dielov pripomínajú skôr jeden normálne-dlhý film... O to viac, že o nejakej misii epizódy sa tu až tak veľmi hovoriť nedá... Odporúčam to teda celé zhliadnuť na jeden, maximálne dva krát... Inak však naozaj pohodový príbeh s tým správnym koncom... ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Aka je pokrytecká, sobecká důra, která se s chlapem vyspí po první noci a pak piští, když ji náhodou vidí v podprsence, a umně toho chudáka vymrskává z postele, koupelny i svého života, přestože Matsumaru ji přijal pod svou střechu a živí ji. Nemůžu se přenést přes nesympatie k ní. Příběh byl roztomilý, místy i vtipný, ale... skřípe na ženské postavě. Matsumaru byl naopak rozkošný příklad workoholického latentního úchyla. Dokud ho opravdu neskolila deprese, nechoval se blbě. Asi jsem od anime s prvotní sexuální zápletkou čekala vyspělejší děj. Hlubší charaktery. No. Silné tři, slabé čtyři, na tom v podstatě nezáleží. ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Matsumaru by asi nikdy nečekal, jak dopadne setkání s dívkou, která ho před kinem přemluví, aby nevyhazoval lístek do kina, do kterého měl jít s dívkou, která se na něj vykašlala a nepřišla. Krásný, příjemný příběh lásky, který je bohužel dost omezen časem. ()

Kingi 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, ale dost to trpí nedostatkem času. Díky pouhým devíti epizodám po 12 minutách nemá anime místo pro uvedení děje. Díky tomu se nedaří řádně vyjádřit žádné emoce. Vysoké hodnocení ve mě vzbudilo jisté očekávání, ale to se ani zdaleka nepodařilo naplnit. Jednu hvězdičku uděluji za námět a jednu hvězdu za postavu Ondy Aky. ** ()

Reklama

Reklama