Reklama

Reklama

Tyranosaurus: Zhouba Aztéků

  • Česko Tyranosaurus Rex (více)

V roce 1521 dobyl Cortés Mexiko a podrobil si starobylou říši Aztéků. Ještě dříve ale uspořádal do těchto míst se sedmi muži výpravu, která měla za úkol najít zlato a drahé kameny. V údolí, kam skupinka směřuje, řádí pár obrovských tyranosaurů. Krvelačný domorodý šaman Xocozin každý měsíc obětuje živého člověka, aby si „hromového ještěra“ udobřil. Dělá to ale spíš proto, že se chce zmocnit vlády nad kmenem. Proto rovněž usiluje o dceru náčelníka Matlatla Ayacoatl. Když jednou dívka, která se sňatku vzpouzí, uprchne do lesa se služebnou, ještěr je dostihne, služebnou zabije a Ayacoatl zachrání Rios, člen Cortésovy výpravy. Později jsou muži zajati a náčelník, který myslel, že jeho dcera zemřela, ji spatří živou, což dobrodruhy spasí před jistou smrtí. Cortes nabídne, že jeho muži zbaví domorodce hrozby tyranosaura. Xocozin je ale chce příšeře všechny obětovat… V Cortésově skupině nevládne shoda. Někteří muži chtějí v noci uprchnout. Rios se ale neohroženě pouští do boje s příšerou… (TV Prima)

(více)

Recenze (204)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherný odpad tohoto filmu čiší na dálku. Bez peněz se opravdu nedá točit dobrodružný historický film s veleještěrem k tomu! Ubohá animace Tyranosaura, kde pro ušetření některé záběry opakovali, v každé scéně maximálně 5 lidí, ubohoučké chuďoučké kulisy, miniaturní betonová pyramidka, hrozné paruky, odpadní "herecké" výkony...no prostě odpad jako vyšitý. Jízlivě bych moh dodat, že neměli filmaři ani na oblečení indiánů, ale nakonec spoře oděná děva byla to jediné, na co se jakžtakž dalo koukat. Nejlepší scéna: dobyvatel omámený houbami se potácí po louce, pak tam přiběhne indiánka s knězem a nakonec přijde Tyranousaurka. Její kroky zní jako mlácení bucharu v továrně. Lidi před ní utíkají, Tyranosaurka za nimi jde počítačovým krokem nad terénem, lidi se schovají mezi větve stromu, chvíli bojovník mává kordem a pak si vezme indiánku. Pak hned vylezou, protože Tyranosaurka zmizela. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy, to je zvláštní kategorie. Samozřejmě, je to odpad , ale zároveň je nelze nemilovat. Ba co víc. Všiml jsem si, že po nich začínám cíleně jít. Čistě pro tu neskutečnou zábavu, kterou nabízí. A že srandy tam je kupa a často víc než v lecjaké soudobé komedii, to je vidět i z příspěvků těch, co měli s Tyranosaurem už tu čest. Já jsem k DVD přišel v jednom bazáči bratru za 10 Kč. Není to DVD jen tak lecjaké v nějaké ušmudlané pošetce s utrženou sponkou ze sešívačky. Je to pevný plastový obal ohraničený stříbrnými proužky ve kterých hrdě stojí - Sběratelská edice, remasterovaný obraz (jak asi vypadali ještěři bez remasterování, raději nemyslet! :-)! Chtěl bych vidět toho fajnšmekra co si tyhle filmy sbírá... :-) No i když ... vlastnějá sám jich mám vlastně také už pěknou sbírku. Ona je asi sbírka a sbírka a kdo ví jak to prodejce vlastně myslel. :-) . Děj nebudu sáhodlouze rozebírat. Už to tu udělali jiní a skvěle. Dělat conquistu v šesti lidech, to byla pořádná frajeřina. Naštěstí těch domorodců nebylo moc a tak by se to i snad podařilo nebýt Hromoještěrů. V roli samotného Cortéze si nezahraje nikdo jiný než blonďatý kudrnatý Steve z Beverly Hills 90210. Dále tam máme obdobu Bobbyho Sixkillera a Pocahontas Yoko Ono. Jo a ještě jednoho záporáka (kterého v české verzi daboval Spongebob v kalhotách) a pak komparz co dělal Hromoještěrům jídlo. Tohle bych nikde seriózně nepouštěl a snad se ani nehlásil veřejně, že jsem to viděl :-) Věřím ale, že někde na chatě s přáteli (a my jednu takovou máme!) se to dá nějaký večer s lahvinkou či dvěmi vidět dokonce ještě jednou a pořádně si to užít! Jelikož ta zábava a humor byla asi tvůrci nezamýšlená - musím dát ODPAD! Ale uznávám, že je to veselý odpad. ()

Reklama

Hulk Hogan odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit takovejhle film je nebetyčná drzost. Už samotnej příběh je úplně debilní a to měli ještě tvůrci filmu v sobě tu "odvahu" nazvat jednoho z těch Španělů Hernán Cortés. Ještě vetší drzostí pak je, že ho hraje Steve z Beverly Hills. Potom je tu ta řada nelogičností. Dceru náčelníka hraje nějaká poločíňanka a chvílema to vypadá, že ten kmen Aztéků tvořej jen čtyři lidi. A pak je tu samozřejmě ten dinosaurus (vlastně jsou dva), kterej se vždycky z ničeho nic někde oběví, někoho kousne (nebo sežere) a zase někam odběhne. Ztvárnění toho dinosaura je snad nejhorší jaký jsem kdy viděl. Proč proboha furt jen chodí, a to i když se snaží někoho chytit? No...je to fakt neskutečnej film. Ale nutno říct, že po celou dobu sledování (nechápu, že jsem to dokoukal) jsem se hlasitě smál. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu moc tajemná, nebo nervy drásající není. Máme zde několik romantických a komických chvilek, kterým se ovšem zasmáli asi jen samotní herci. Co se mi však docela líbilo, je samotná hudba, která ve filmu mockrát nezazní, ale byla docela příjemná na poslech. Ve filmu se objeví i několik krvavých scén, kdy lezou střeva ven či vzduchem proletí uhryznutá končetina. Byla to taková přehlídka kečupu a malinovky. ()

MGMCZ 

všechny recenze uživatele

Takže..musím to vydýchat.Týden jsem měl ten film stáhlý,ale po komentářích tady na csfd jsem vůbec neměl chuť se na něho podívat.Nakonec jsem se překonal a jedním okem se na film díval..Už vím co znamená filmová noční můra.Ani jsem se nedokoukal do konce.Prostě jsem se nevydržel dívat na takovou slátaninu.Herci co byly obsazeni ve filmu nebyly nic moc a jinak všechno ostatní šlo do kytek.. 1* jen tak tak.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na filmovém plakátu je zobrazena Mayská pyramida El Castillo z Chichen Itzá v Mexiku. (rakovnik)
  • U náčelníka jdou v puse několikrát vidět plomby, což je zvláštní u domorodce z pralesa. (MrAldridge)
  • Ve filmu byla použita německá vlajka, kterou měl na sobě jako tetování aztécký náčelník. (chaometic)

Reklama

Reklama