Reklama

Reklama

Bratz: Kouzelná křídla

  • USA Bratz Fashion Pixiez (více)

Obsahy(1)

Velké dobrodružství v království víl.
Sasha, Jade, Yasmin a Cloe jsou čtyři nerozlučné přítelkyně. Když se jejich kámoška Cymbeline začne chovat divně, rozhodnou se vypátrat, co za tím je. Holky odhalí, že Cymbelinina rodina vládne elfímu království, které pomáhá lidem a přírodě. Sledují ji a zjistí, že každou noc jí narostou křídla a létá do tajného klubu, který řídí zlá víla Lina. Pokud se Lině podaří rodinu rozdělit, získá obrovskou moc, větší než má elfí král a zotročí svět lidí. Nejlepší kamarádky získají magické brýle, které jim umožní vidět svět víl a létat. Čeká je nebezpečné dobrodružství. Podaří se jim zachránit Cymbeline a její rodinu? První z řady pohádkových dobrodružství slavných uličnic. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6. Bratz film Fashion Pixiez. Animace je laciná a zpětně tyhle filmy prakticky nikdo neřeší, na rozdíl od panenek, které pořád vycházejí ve sběratelských edicích. Bratz média byla svého času průkopnická, MGA hrdě nastartoval konkurenci Mattelu, ale to je asi tak všechno, co se k tomu dá říct. Mix typické selanky ze střední a pohádky o vílách na způsob dobrodružství Zvonilky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako tohle je pro holky, jasně. Středoškolačky zmítané city, případně holčičky, co si hrají na středoškolačky zmítané city. Ale ta animace je úděsná, jako bych hrál nějakou počítačovou hru, dialogy otřesné a životní moudra na zabití. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Sledování tohoto ve mě vyvolávalo takřka fyzickou bolest z onoho neředěného koncentrátu všeobjímající debility a naprosto odpudivé animace. Nebýt toho, že moje sestřenice to hltala s otevřenou pusou, vypnul bych to po dvou minutách. /5% a odpad!/ ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Mám doma malou slečnu ( dítě už není a dospělá taky ne - je jí 14 ) a má batoh, mikinu a pár věcí, související z tímdle. Do módy jsem se nikdy nikomu nepletl, takže jen pokývám hlavou a myslím si svoje. ×× ¤ ×× Samozřejmě je to něco co je určeno pro ty holčičky a komu je víc jak 15 ( ? ) tak je jasné že ho to bavit nebude. Hodnotit to za sebe je to jasný hodnocení, ale protože to dceru ( a 2 další kamarádky ) bavilo, budu hodnej a za dceru i za sebe dám normální 3 hvězdy. Komentář by se dal uplatnit na všechny filmy - opakovat jej tedy nebudu ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

No, Bratz trochu povyrástli a majú svoje problémy, ktoré samozrejme vôbec nesúvisia s reálnym svetom. Dve hviezdy sú viac než dosť. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Tohle nelze hodnotit kdovíjak vzletně; je to film pro malý holky a jako film pro malý holky to stoprocentně funguje, jako malou mě Kouzelná křídla bavila skoro nejvíc ze všech Bratz. Jasně, teď jsem nad tím chvílemi protáčela oči, proč se ty postavy trochu nevzpamatují, že děj plyne jaksi zvláštně, že ta animace je opravdu dost primitivní, když všichni vypadají úplně stejně a když tvůrcům není trapné po sobě nasekat dočista stejné sekvence, ale má to jasnou cílovku, u níž to boduje, takže co víc to může chtít. A ani teď jsem během koukání vyloženě netrpěla. ()

nizola 

všechny recenze uživatele

Nejvíc geniální věc, co kdo vymyslel. Absolutně nedokážu pochopit veškeré negativní ohlasy. Fakt přísahám, že větší banger jsem v životě neviděla! Jestli někdo uděláte podobnou párty, inspirovanou tou ve filmu, hmu <3 ()

Reklama

Reklama