Reklama

Reklama

V hlavní roli tohoto psího filmu vystupuje pět roztomilých mluvících štěňat zlatého retrívra. Náhodně se ocitnou na Aljašce, kde se tito předčasně vyspělí psíci zúčastní závodu psích spřežení! (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Majduskabb 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle díl mě až tolik nebavil. Kdyby tam nebyly ty krásný štěnda, tak bych to asi po chvíli vypla. Ukamenujte mě, ale štěňata ve psím spřežení se mi jeví jako absolutní blbost a rozhodně mi to nepřijde moc výchovné. Ale za to, že se znovu vrátil Budderball a jeho parta, musím ty 2* dát, protože jsou naprosto k pomuchlání. ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia z dielne Disney Channel naväzuje na filmovú sériu Air Bud. Samozrejme, najkrajšími a najprepracovanejšími postavami sú psie šteňatá, ľudské charaktery za nimi v mnohom zaostávajú. Za menej šťastné riešenie považujem, že psi rozprávajú. Počítačom vymodelovaný pohyb ústami je vo filme rušivým faktorom a zároveň dokazuje neschopnosť scenáristov pracovať s mimojazykovými prostriedkami. Hlavná dejová línia tiež neprináša originálne myšlienky, ale húževnatosť šteniatok pri snahe zvíťaziť v pretekoch je verne a pôsobivo vyobrazená. Dobrodružstvo na Aljaške neprináša nič viac, ani nič menej, než ako je to už jasné zo slovenského názvu - milý rodinný príbeh na jeden večer, ktorý sa v pamäti diváka dlho nezachová. (19.12.2010) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Čím víc pejsků, tím úspěšnější film? Možná, ale tahle partička zlatých huňáčků je naprosto neodolatelná: běhají, padají, mají svoje nešvary, ale hlavně - jsou TAK roztomilí! A dost, rozhodně nejsem fanda polidštěných plišákoidním zviřátkek, ale tohle se povedlo: má to spád a uteče to jako voda. Děti (a nejen je), které mají rády pejsky tímto naprosto dostanete. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Rozprávajúcich psov už bolo, síce na začiatku boli zlaté retrívery roztomilé, neskôr mi ich rozhovory neskutočne liezli na nervy. Dosť mimo boli veľké múdrosti malej feny, šteňaťa. To je rovnako pravdepodobné, akoby začal 8-ročný chlapec rozprávať o jadrovej fyzike a štiepení atómu. Film sa ani trocha nesnaží byť originálny, od začiatku je koniec jasný, i keď to v podstate nevadí. Ďalší film, ktorý vznikol len na to, aby mala čo pozerať pohromade rodina na Vianoce. 45% ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Whaw!!! A to nemyslím k filmu, ale ke zdejšímu nadšení. Vám se to vážně jako líbilo? Vám to vážně nepřišlo jako vrchol trapnosti? Tak mně ano! Chtěl jsem dát * za nádherné štěně Shasta (či jak se to píše), ale to bych tomuto filmu prokázal laskavost, a to rozhodně nemám v plánu. Totální kravina, úplná sračka, která, když už je teda pro ty malé diváky, nemá nejmenší kousek nějakého výchovného aspektu! Prostě pitomá pohádka s hodně zle nadabovanými stěňaty. Vsadit zde na roztomilost je úplně mimo mísu, páč se to nedaří. Ten malý husky je supr, ale totálně ho shodil jeho debilní dabér. Jak nemám ve zvyku používat hrubých slov, zde to nejde jinak. Ubožejší film jsem snad možná ani neviděl. S úsměvem souhlasím s Three Brave, který asi jediný zde má stejný názor. Dokud budou takovéto filmy brázdit tv, naše děti budou blbější a blbější. Nic z toho, co se ve filmu stalo se v životě nestane. Bože, jak může skvadra štěňat utáhnout saně!!! Nelze! Fuj! ||||| Ty vole, ono to má více dílů???? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Pretože šteniatka rastú príliš rýchlo na to, aby stihli dokončiť natáčanie v rovnakej veľkosti, boli odobraté matkám a pripustené pred kamery už ako 6-týždenné. Následkom toho trpeli giardiózou, kokcídiami a parvovírusom. 5 šteniatok napokon zahynulo. (whack)

Reklama

Reklama