Reklama

Reklama

Posedlá

  • USA Obsessed (více)
Trailer

Derek Charles je úspěšným manažerem, který se právě nastěhoval se svou krásnou manželkou a synkem do nového domu. V práci se mu daří, má šťastné manželství, jeho život je zalitý sluncem. To se však má již brzy změnit! Jeho asistent Patrick onemocní a na jeho místo nastupuje dočasná asistentka Lisa Sheridenová. Lisa je krásná mladá žena, ale není úplně psychicky vyrovnaná, a navíc je velmi rafinovaná. To se na první pohled nedá zjistit. Lisa si špatně vyložila Derekovu galantnost a začala věřit tomu, že ji Derek miluje, přestože jí narovinu řekne, že s ní nechce nic mít a že miluje svou ženu. Lisa jako by tu informaci vůbec nepřijímala a dál Dereka svádí. Zkusí to na firemním večírku, později se mu nabídne v podzemní garáži. Derek nemá zájem, ale začíná se bát o svou práci a zejména o své manželství. Svěří se příteli Benovi a hodlá Lisino chování nahlásit šéfovi. Nakonec nemusí nic vysvětlovat, Lisa sama dala výpověď. Derekovi spadl ze srdce obrovský kámen. Jeho úleva bohužel netrvá dlouho. Firma pořádá výjezdní zasedání, kde se nocuje v hotelu. Uvolněný Derek si užívá večera s kolegy, když se v baru objevuje Lisa, která šikovně získává informace o Derekovi od jeho asistenta Patricka. Derek ji žádá, aby odešla, znovu jí zdůrazňuje, že s ní nehodlá nic mít, ale Lisa jako by nevnímala, co říká, a dál si vede svou. Nasype mu do pití nějakou drogu a pak se mu v jeho pokoji vnutí do postele. K ničemu nedojde, Lisa přesto hned následující den nechá Dereka vyvolat z konference s tím, že je jeho manželka. Šokovaný Derek už toho má opravdu dost a nevybíravým způsobem ji znovu žádá, aby toho nechala… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Posedlá se nesnaží blafovat a od prvních pohledů a thrillerových tónů je jasné, co se bude dít dál. Naštěstí vyhrocující se jednostranný (ne)vztah s vyšinutou zamilovanou nebyl natočený špatně a nabral poměrně spád (škoda, že se neodvážil nahoty, tu by bodla). Závěr se zvrhl do béčkové držkovky, která měla aspoň podobu vypjatého "catfightu", takže slabě hrající (druhé housle) Beyoncé odpustíte. Čistý průměr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $68,261,644Tržby Celosvetovo $73,830,340Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,895,975 //počet predaných kusov 43,772Tržby za predaj DVD v USA $20,989,584 //počet predaných kusov 1,123,660║ Až nečakane úrovňou slušný a stráviteľný thriller, kde sa nájde klišé ale v prijateľnom množstve, elektrizujúca Ali Larter akoby malo vo filme o 10rokov menej, normálne som po celý čas váhal či je to fakt ona, Beyonce Knowles je skôr do počtu ale aspoň na konci si to trošku vynahradí. /70%/ ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Spousta z vás píše, že to není nic nového a originálního. To od každého filmu čekáte taková kriteria? Jste se snad posrali, ne? Většina filmů, které dneska vznikají berou inspiraci jinde. Úplně přirozené, když jsme tady už přes dva tísice let :-) __ Pro mě velké překvapení. Idris Elba je velký sympaťák. Směšně přehrávající Beyoncé, kterou nemám rád, se mi tady líbila. S Ali Larter mám trošičku problém, ta si nějak spletla motivaci postavy už od začátku, ale dívat se na ní dívalo hezky. Výbornej soundtrack. ()

choze 

všechny recenze uživatele

To se vezme televizní scénář neuměle opisující od OSUDOVÉ PŘITAŽLIVOSTI, ohákne se do řemeslného filmového kabátu a vyšperkuje dvěma hvězdičkami a solidním hercem v hlavním roli a ejhle, ono se nato dá koukat. Úspěch v USA mě neudivuje, vždyt jde o prodejně dokonale vysoustružené zboží. Černé holky zajdou kvůli Beyoncé nakopávající kostnatou prdel té bílé čůze a černí kluci se na to nechají od svých černých holek zatáhnout ze stejného důvodu plus kvůli Ali Larter a všichni si ten vděčný průměr korunovaný slabým catfightem spokojeně užijí a zapomenou. Jen mě zarazilo, že Beyoncé, na jejíž jméno to láká nejvíc, tu až do finále hraje druhé housle. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Poštípaná stíhačka za zádama umí znepříjemnit život a tahle je sakra věrohodná! Stejně tak Beyonce, které hrozí status Single ladie, hraje perfektně svoji roli. Bohužel už se to samé nedá říci ó ostatních aktérech. Scénář je ale vyvedený a kolísající gradace příběhu balancuje s celkovým dojmem na hranici výjimečnosti a běžné nudy jednoho románku...70 % Finále alá Válka Roseových je třešnička! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aj keď Beyoncé v tomto filme nespieva, predsa na konci odznie jej pesnička z nového albumu "Smash into you". (ČSFD)
  • Postav hraná Beyonce Knowles se původně měla jmenovat Beth. (Chatterer)
  • Derek Charles (Idris Elba) nosí hodinky značky Counterfeit Omega Speedmaster. (dyfur)

Související novinky

Paul Verhoeven sexuje s duchy

Paul Verhoeven sexuje s duchy

22.10.2010

Právě se doma v Holandsku připravuje na režii historického dramatu Hidden Force (o počátcích muslimského extremismu v jihovýchodní Asii), v létě si ale odskočí zpátky do Hollywoodu. Nečekejte nic ve… (více)

Reklama

Reklama