Reklama

Reklama

VOD (1)

Victor Mancini je posedlý sexem, ale přitom se musí postarat o svou umírající matku. A to není zas tak snadný úkol, jak se zdá. V chytré černé komedii na motivy románu Chucka Palahniuka hrají Sam Rockwell, Anjelica Huston a Kelly MacDonald.
Film, který režisér Clark Gregg natočil na motivy románu světoznámého prozaika Chucka Palahniuka (Klub rváčů), vás zve na chytrou a vtipnou výpravu do hlubin sexuálního nutkání i k výšinám druhého příchodu Ježíše Krista! Victor Mancini (Sam Rockwell) je závislý na sexu. Kromě podřadné práce v podivném zábavním parku a svádění všeho, co se svést dá, ještě tahá peníze z důvěřivých lidí pomocí podvodu, který ho jednou může připravit o život. Teď nicméně stojí před těžkým úkolem. Aby zachránil svou umírající neurotickou matku (Anjelica Huston), musí přivést do jiného stavu její svůdnou lékařku. Je to úkol, který se snadno řekne, ale hůře plní. Zalknutí - to je škodolibá a zamotaná komedie o dysfunkci, spáse, lásce a libidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ako docela nezávislá čierna komédia..to ušlo..Sam Rockwell je to kvalitne užíval, a jeho výkone to bolo vidieť...ak zoberiem film ako celok..nepodarilo sa udržať jednotný smer..a z čiernej dobrej komédie...sme sa presunuli do smutnej drámy...čím sa moje hodnotenie automaticky zmenilo..ale kdo sa pobaviť nezávislým filmom..nech sa páči... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tak to bolo zúfalstvo. Autor románu by mohol režiséra hádam aj prefackať, možno by sa prebral z toho šoku, debut nedebut, Gregg jeden nepodarený. Herci sa mu tam motali ako u sprostých na dvore, až sa zdalo, že ani sami nevedia čo môžu a čo musia. Pointa skoro každej scénky bola zvládnutá vysoko amatérsky a mňa naťahovalo skôr do plaču ako do smiechu. Tešil som sa, keď to divadlo skončilo, ako malý chlapec. Ani rozuzlenie ma nezaujímalo a ani to nechcem vedieť. Toto nie, radšej knihu! ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem nečekala, že to bude až takhle dobré. Je pravda, že to není tak dobrá adaptace jako Klub rváčů, ale výbroná Anjelica Huston a Sam Rokwell tenhel film pozvedají z průměru. Spolu s faktem, že předlohu jsem četla už před nějakou dobou a podrobnosti z mysli vyprchaly jak bublinky ze špatného šampusu, hodnotím slabšími 4 hvězdami. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu z kategórie: všetkého veľa škodí. Od začiatku mi to prišlo scenáristický zúfalé. Keď na vás v prvej minúte vybafnú spŕšku slov ako honiť, trtkať, fajčiť vtáka, mušlička, lízanie arašidového masla z kundy... Nuž neviem, to prejde chuť na romantiku asi každého a hlavne – nie je to vôbec vtipné. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se objeví autor knižní předlohy Chuck Palahniuk, je to muž, sedící v závěru v letadle vedle Victora. (gjjm)
  • Natáčení trvalo tři týdny. (gjjm)
  • Film byl dokončen pouhé tři dny před prvním promítáním na festivalu Sundance. (gjjm)

Reklama

Reklama