Reklama

Reklama

Barbie: Motýlí víla

  • USA Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends (více)

Obsahy(1)

Vydejte se společně s Barbie do úplně nového světa, kterému vládnou motýlí víly! Mariposa je krásná motýlí víla, která ráda čte a sní o světě, jenž leží za branami jejího domova v zemi Flutterfield. Bezpečí Flutterfieldu střeží královnina kouzelná poblikávající světélka. Pak ale královnu otráví zlá víla Henna a světla jedno po druhém zhasínají. A tak musí statečná Mariposa a její přátelé vyrazit na cestu za hranice bezpečného města, aby společně nalezli protilátku, která by královnu zachránila. Přidejte se k motýlím vílám na jejich vzrušujícím dobrodružství, které všechny jednou provždy změní! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství z Fairytopie volně pokračují díky nové motýlí víle jménem Mariposa. Nyní se naše známá víla Elina stává pouhou vypravěčkou a představuje nám celý nový svět Flutterfield. Stejně, jako v jejích dobrodružstvích, i tady je mnoho hodných a zlých víl, rozumných i nerozumných… také jsou tu roztomilí malí přátelé a nechybí opravdu nic, co si takový fantasy film s Barbie zaslouží. Škoda, že se na Mariposu a Květinovou princeznu čekalo tak dlouho... ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Dle mě mnohem lepší než příběhy z hlavní linie Fairytopie. Hlavní hrdinka má aspoň nějakou osobnost, takže mi nebylo šumafuk co se s ní stane (na rozdíl od Eliny, hrdinky hlavní řady). Dobrý dojem z filmu kazí jen to, že hlavní zápletka (hledání protilátky) je vystavěná ve stylu bojovky, což postrádá jakoukoli logiku. Zajímavost: až v tomto v pořadí 12. Barbie animáku jsou postavy, které kladou důraz na oblečení, doplňky, večírky, drby atd. Ve starších Barbie filmech tahle témata nejsou kupodivu (a naštěstí) vůbec akcentovaná (!!!). Zde jde o dvě kravky, malicherné, prostoduché a protivné šéfky hlavní hrdinky. První KLADNÉ postavy, co mají plnou hlavu módy (a jinak v podstatě duto) jsou až v Kouzelném módním salónu (2010) a Příběhu mořské panny (taky 2010). Pro mě bylo tohle rozhodně nečekaný objev. Samozřejmě mají Barbie animáky nějaké kontroverzní aspekty, ale to že jde z většiny o celkem povedené pohádky, které se dají dětem bez problémů pustit, ví málokdo. ()

Reklama

endrix 

všechny recenze uživatele

Příběh byl slušný, místy dokonce i napínavé, zajímavé postavy, které se i nějak vyvíjejí. jen možná to poselství, že všude dobře a doma nejlíp bych si odpustil. I technické zpracování ušlo, rozhodně bylo lepší, než u jiných Barbie filmů, které jsem nedobrovolně s naší dcerkou viděl. Celkově slušná pohádka pro děti. ()

mokrasek 

všechny recenze uživatele

Skromná a půvabná motýlí víla Mariposa je pro svoji dobrotu a naivnost šikanována ostatními vílami. Pověřena princem se vydává za brány světa víl, odkud i přes všechny nástrahy přináší v květině protijed na Ilium. Země víl je zachráněna, královna Marabela - stvořitelka životodárného světla, je zase jako rybička. Zlá víla Henna soptí, vyhrožuje, ale není jí to nic platné, tak jí létající požírači víl - kolozubí tlouštíkové odnášejí pryč. Předností kreslených filmů o vílách je fakt, že v nich neuvidíte jediný ošklivý obličej a není tomu jinak ani v této pohádce. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako som už hodnotil aj predošlé diely Fairytopie, celá táto miniséria je v zásade na jedno kopyto a nič nové neprináša. Opäť priveľa kriku, opäť zlé animácie a opäť ma ten príbeh veľmi nebavil. Aj keď treba uznať, že celá táto vília séria mala akýmsi spôsobom svoje čaro, ale to skôr pôsobí určite na malé dievčatká. Preto to u mňa veľmi nepochodilo. 45 % ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama