Klitoris, zapovězená rozkoš
Le clitoris, ce cher inconnu
Dokumentární
Francie / Dánsko / Austrálie, 2003, 60 min
Fingon
Dokument o pokladu, který skrývají ženy ve svém rozkroku, je pojednán humornou formou, kromě rozhovorů s lékaři (až na jedinou výjimku vlastně s lékařkami) a ženami různého věku a národností obsahuje i animované pasáže a hrané sekvence. Rozhodně stojí za zkouknutí, u nás byl uveden na TV Spektrum, ale pravděpodobněji si jej zájemci budou muset hledat na internetu.(19.5.2008)
Crocuta
Dokument který o titulní části ženské anatomie přináší řadu zajímavých a podnětných informací a souvislostí.(15.8.2011)
joehot
Nesouhlasím s komentářem, že tento dokument urcite nestoji za pozretie, naopak. Jak v něm bylo řečeno, málokdo o klitorisu ví víc, než že ho mají ženské, a že dotýkat se ho je rajcuje. Navíc, vložené scénky jsou vynikající (přestože jsem jich pár viděl již před tím) a pokud si neumíte představit "typickou feministku", v tomto filmu se pár takových jistě najde.. P.S. Docela rád bych se přihlásil na (jistě) placený výzkum, v němž by mým jediným úkolem bylo mít orgasmus :D(14.7.2009)
Duotone28
Neviem pre aku vekovu hranicu je tento dokument urceny, ale za pozretie urcite nestoji...aj ked nazov moze zniet lakavo.nazdar(23.7.2008)
Loleq7
No musím zcela upřímně říct, že tento dokument nestojí za nic. Tak nějak nám představí pohled na ženský ,,poklad" napříč historií. Dále nechá pár možná až feministicky laděných žen o tomto tématu pohovořit a nakonec na nás vyběhne s naprosto stupidním a nijak závratně nepřekvapujícím experimentem. No nevím, jak moc stojí za zhlédnutí dokument, jehož informační hodnota se pohybujeí kolem hodnoty 0. To ať si každý rozhodne sám. Pro mě to byl celkem ztracený čas. *(24.9.2011)
bocy
Ako dokument újde :D(13.9.2010)