Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že tohle se buď líbí, jestli jde o správné slovo, nebo zkrátka nelíbí. Já jsem si tenhle klasický céčkový japan blázinec užil. Skvělá kamera, báječná hudba, spád a poctivé mechanické efekty, kdy nestačíte pod monitor dávat nové džbery na krev. Spousta skvělých nápadů - šnečí žena, krokodýlí žena, močící kůže a zmutovaný obří penis po předchozím ukousnutí. A to nemluvím o hrůze, když na vás lepá děva začne z prsních bradavek chrlit proudy kyseliny! Barevné ladění dá vzpomenout Argentovým filmům - červená, modrá...a také žlutá. A že i gore se dá natočit poeticky dokládá scéna, kdy z useknutých rukou stříká rudý déšť, zatímco dívka Ruka odchází s rudým deštníčkem nad hlavou - to vše ve zpomalených záběrech za doprovodu chytlavé hudby. Potěšil stylový s/m klub, kde to chvílemi vypadalo jako ve StarWars. A samozřejmě zábavné reklamy - Buď stylový s novým podřezávačem zápěstí! Ač je snímek úsměvný a místy černohumorný, občas zabrnká i na neveselou notu. Smrt si totiž nevybírá, a tak dojde i na dojemné scény. Jinak samozřejmě jedno z nosných témat zní: Pomsta je má! A chvílemi jsem měl pocit, jako bych sledoval Hvězdnou pěchotu, pak zase šílený klip od M. Mansona. Po dlouhé době jsem si zase užil japonský krvák přesně v té podobě, jak to mají mazlíčci rádi. Jen tenhle film není pro každého, spíše pro okrajové publikum. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo bylo to šílený a zvrácený, ale bohužel jsem po dokoukání necítil naprosto nic. Nebyl jsem nějak zhnusen jen jsem koukal co se tu neustále děje Takže pro mě spíše zklamání. A to jsem pro změnu nečekal nic extra. Navíc některé gore efekty či jiné efekty vypadaly hodně blbě. A to nemluvím o maskách. Další filmy od tohohle režiséra asi vynechám. Jeden jeho film stačí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tom filmu slýchal. Dlouho jsem ho nechal běhat kolem mě. Dlouho si to budu vyčítat. Prostě úžasná záležitost. Ve všech směrech. Krev, bizarní monstra, úchylné reklamy (přímo v prime time by je měla vysílat Nova), úžasná Eihi a její kozačky. I takhle může vypadat pokus o umění. Chci umět létat na bazuce!!! ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Patříte do té silně minoritní skupinečky lidí (nikoliv úchylů, proč taky takový výraz?!), co má ráda asijské přestřelené šílenosti? Tak v Tokyo Gore Police najdete úplně všechno a ještě víc ve velmi moderním a stylovém hávu a s dostačujícím rozpočtem pro všechny efekty. Tenhle masakr je křízencem Tetsua se Speed Racerem, kde hostuje Evil Dead a Hvězdná pěchota. Ovšem pozor. Není ani zdaleka tak dobrý jako třeba cyberpunkový Tetsuo nebo Ash s motorovkou. Je to vykrádačka všemožných klišé a navíc má o 20 minut přestřelenou stopáž. Ale pro jednou se dají přimhouřit očka a zkousnout ten cirkus na efekt a hlavně si vychutnat i takový filmek. Takže směle do světa kde bazuka slouží jako dopravní prostředek, kde lidi po sobě střílejí z kanonu zabudovaném v mozku a v obřím penisu, kde se vysílají v televizi reklamy na břitvy podřezávačky, kde policajti mají jako pejsky ženy v latexu s amputovanýma končetinama... a takovým výčtem bizarností bych mohl pokračovat ještě dlouho. Věřte mi, opravdu mohl! :-) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Spatlanec všeho špatného, co na světě je, potěší jak na hororové úchlárny závislé fanoušky, tak lidi, kteří prokouknou každý reklamní trik, a tak jim reklama na podřezávatka pro cool emaře přijde jako nevhodnější přístavek k televizním novinám na Nově. Ale celkově tomu chybí nějaký smysluplný rámec. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama