Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné !! Japka jsou mistři splatterové komedie, tímto snímkem mě o tomto faktu 100% přesvědčili. Snad nikdo jiný nedokáže natočit sled nechutných a smysl nedávajících záběrů tak, aby nejen že smysl dávaly, ale navíc, aby se u nich člověk zeblil smíchy. Nishimura děj dotlačil (s patřičnou dávkoku násilí) k té nejvyšší možné absurditě, kdy nic není tak, jak by mělo být. Gravitační zákony nefungují, anatomie lidského těla neplatí, smrtelnost lidí je relativní, Ďábel miluje nebe, Bůh se klaní peklu. Nebyl jsem vědomě schopen vstřebat všechnu tu nehoráznost, kterou mi tenhle japonský usurpátor hodil do xichtu. Dopřeju si celé tohle krvavé divadlo smíchu a tělesných odřezků znova... a pak ještě.. a ještě (a kurva chci ten barevnej skalpel pro šetrnější a ekologičtější sebepoškozování) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Braindead konečne prekonaný? Čo do krvavosti, určite áno. Kriste na nebi, niečo také sa nevidí každý deň! Šikmooký sudca Dredd v minisukni a fishnetkách rúbe mutantov i polišov v smršti toho najbrutálnejšieho, najbizarnejšieho a najúchylnejšieho z Verhoevena, Barkera, Raimiho, Argenta, Tsukamota či Jacksona. Muž s odhryznutým penisom! Muž s gigantickým zmutovaným penisom! Žena, čo namiesto rozkračovania nôh otvára krokodíliu papuľu! Mutant s motorovou pílou vyrastajúcou priamo z tela! Guľomet strieľajúci odrezané ľudské ruky! Lietajúci poliš s pohonom na krvavé gejzíry! A uprostred toho ľadová kráľovná Eihi Shiina s rozkošným ambrélikom, ktorý si vystrie proti lejaku krvi z pahýľov chlapa, čo jej v metre siahol na riťku. WHAT?! THE?! FUCK?! ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Ťamanské stereotypy made in Japan alebo ako si sushižrúti myslia že ich vidí svet. Priznávam že ako veľký fanúšik béčkových filmov som sa výborne bavil. Ak by sa vo filme objavila Godzilla bez váhania by som vytasil maximálku. Namiesto toho však prišiel žlťák s pérom, ktorým by si mohol kľudne nárokovať kráľovský stolec niekde v Ugande. A takéto pochybenie pri tak serióznych snímkoch je takmer neodpustiteľné. Hľadaný výraz "sexi asian girl raped in bus" sa mi v histórii freeporn sajtov objaví síce na nejakom treťom-štvrtom mieste, ale ani mne neuniklo že každá komparzistka ktorá sa čo i len mihla bola o triedu vyššie než slečna made in Shiina´s family. Tak to zhrniem: takmer bezdejóvá úchylarna, priemerná hrdinka, hektolitre tekutiny pseudokrvného charakteru, množstvo rozmlátených figurín, !!!ALE!!! pár vydarených fórov, ktoré sa schopne snažili zamaskovať scenárovú bezmoznosť. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tom filmu slýchal. Dlouho jsem ho nechal běhat kolem mě. Dlouho si to budu vyčítat. Prostě úžasná záležitost. Ve všech směrech. Krev, bizarní monstra, úchylné reklamy (přímo v prime time by je měla vysílat Nova), úžasná Eihi a její kozačky. I takhle může vypadat pokus o umění. Chci umět létat na bazuce!!! ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Vskutku velmi intenzivně přemýšlím, co bych k tomu asi tak napsala. Je to rozhodně dílko žánru, které nevstřebá jen tak někdo. Milovníci hororového filmu se dělí na několik kategorií. První kategorie je ta, která má v oblibě horory s duchařskou nebo démonickou tématikou a nejlépe bez krve, jde jim čistě o děsivou atmosféru, pak je tu kategorie, která vyloženě vyhledává slashery, neboli horory, kde oběti nahání killer s maskou, no a pak je tu ta kategorie, která se vyžívá v komediálních hororech s nesmyslnými hektolitry krve doprovázené těžkými a téměř nestrávitelnými gore scénami, neboli také splatterech. Jelikož v každé kategorii nacházím něco co mě zajímá nebo cokoliv co si užívám, je pro mě celkem složité na tuhle morbidní věc nějak reagovat, jelikož bych mohla někoho pobouřit svými myšlenkami a názory. Ale rozhodně je tohle extrémní splatter horor, takže jestli máš rád horory jako jsou Braindead, Evil Dead nebo Grindhouse, jestli se chceš zasmát a máš rád prostě krváky, nevadí Ti uřezané ruce, nohy, hlavy (a jiné části těla :D) tak tohle v Tvém inventáři určitě nesmí chybět. Já tomuto uměleckému dílu s úsměvem naperu 4/5, protože prostě wtf, je to brutálně vtipné, také protože nejsem normální a smála jsem se fakt hodně, tak se budu smát i při hodnocení. Každopádně někdy znovu ráda sáhnu po něčem z tvorby Yoshihira Nishimury. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama