Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Diskuze

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

Dadel: Jestli si dobře pamatuju, tak některé scény "z televize" (ze zpráv) byly vykostičkované - jako cenzura. Pokud to je jinde, tak buď chyba videa nebo opravdová cenzura.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

dotaz: ve verzi, co jsem stáhnul, jsou některé scény rozkostičkované. To je schválně, nebo mám nějakou cenzurovanou verzi?

AdamiTTo

AdamiTTo (hodnocení, recenze)

..škoda.., potoky krve s mírou nadsázky mohu... tady už byly ale některé scény tak dementní až to kazilo výsledný dojem... i tak pro nenáročné pobavení s kamarády při sklence (skleněnce) mohu doporučit..

Lumpy

Lumpy (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jaká byla návštěvnost v Japonsku? Jestli to teda vůbec šlo do kin ;-) Na promítání v Londýně nebyl ani jeden Japonec, na jiné japonské filmy jich vždy alespoň pár přijde.

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Je tu spousta predstineni toho co se stane? Vsechny tyto veci se objevi mnohem drive nez se objevi jejich krvava verze: Dort, dildo, ziletky, jehly, raketomet ... Toho ze se te to ve filmech objevuje jsem si vsiml nedavno. Na tu myslenku me uvedl komentar k Terminatoru 2. Tam se jednalo o to, jak T1000 koukal na figuriny ve vitrine obchodu s saty. Je to paranoia? ;)

Reklama

Reklama