Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Vzájemná objetí v sobě skrývají velký potenciál, který však sám o sobě v jisté míře převyšuje samotné zpracování. Příběh je rozvíjen velmi slibně, Michelle svůdná a sexy, jak to umí a Ashton zde dokázal, že umí zahrát i jiné postavy, než přitroublé frajery v průměrných komediích. Viditelně to mezi nimi jiskří. Jen jsem čekala, že příběh bude více a hlouběji rozveden. Nemá v podstatě žádnou větší zápletku a nějakých silně vyznívajících či dramatických momentů je zde velmi poskromnu. Což mi však rozhodně nijak nevadilo. Jen jsem měla pocit, že v "tom" množství toho všeho nevysloveného, bylo ve vzduchu více, než co mi nabídl samotný film. Těžko to popsat. Bylo však velmi příjemné sledovat Ashtona v roli nemluvného a uzavřeného Waltera. Skutečně zde dokázal hrát, a to i pouze pomocí obličeje či svých pohledů. Občas jsem sice měla dojem, že je mírně křečovitý, ale jinak jsem mu roli dokázala uvěřit. V jedné scéně jsem dokonce říkala, že jestli ji nechá odejít, tak je to fakt "Kačer.":) ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Že Michelle Pfeiffer aj v 50ke dokáže zamotať chlapom hlavy, mňa nevynímajúc :) je známa vec. Ashton Kutcher sa tiež snažil. Celé to bolo výborné, prakticky bez hluchých miest. Taká malá americká realita bez huňatého psa a dokonalých rodičov. Kathy Bates si struhla bočnú rolu, kde nemala veľa možností sa prejaviť. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý film. Už je to dávno, čo som tak veľmi chcel, aby mal nejaký film šťastný koniec... Kutcher si opäť raz sympaticky uvedomuje, na čo stačí a jeho mlčanlivý hrdina je fajn. Pfeifer je fajn ako vždy, a to nie len preto, že ešte stále dobre vyzerá. Príbeh je zaujímavo a uveriteľne rozprávaný. Spomedzi filmov typu on má dvadsať, ona štyridsať – ktoré väčšinou tiež neboli zlé (SEXI 40, PRIME, SAMEC) vytŕčajú Vzájomné objatia aj preto, že sa snažia vypovedať aj čosi viac než len netradičný romantický príbeh... ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Na drama necekane klidne tempo a spousta peknych detailnich zaberu, ktere umocnuji emoce. Ashton byl vyborny, i kdyz mel skoro porad na hlave cepici nebo kureci prevlek a chodil tak, jako by mel v zadku rozevreny destnik. Musim vyzdvihnout i postavu neslysiciho Claye, ktereho vyborne ztvarnil Spencer Hudson. Prijemne prekvapeni s prijemnou hudbou. ()

Sgt.Pepper 

všechny recenze uživatele

V poklidném tempu za přítomnosti temné atmosféry a vlhkého počasí nám David Hollander předkládá své drama..příběh o dvou vraždách a několika svatbách..příběh není tuctový, sice trochu bez akce, ale mě oslovil..po Butterfly effect jsem se do Kutchera zrovna nezamiloval, o to víc mě uspokojil nyní..Michelle po třetí v řadě svede mladého kluka, už se těším na nějaký jiný úkol..překvapivá spokojenost.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)
  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v meste Vancouver. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama