Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

docela vyvedené drama... Ashton a Michelle skvělá role, ale zklamaly mě postelové scény těch dvou lidí... v podstatě dá se říci Michelle nic neodhalila, ani nebyly žádné vášnivé scény... takže 3*

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

to Bart: to bol zámer scénaru a réžie aby to tak Ashton zahral, keby tam dali nejakého ošlahaného staré kozáka tak by to nemalo tú správnu šťavu. Toho zajíčka zahral výborne.

Xennie

Xennie (hodnocení, recenze)

Ashton Kutcher-v žádné své roli mě ještě nějak nezaujmul,ale tady jsem byla konečně mile překvapena.Michelle Pfeiffer ta mě nikdy nezklame co se jejich hereckých kvalit týče takže spojení těchto dvou herců bylo v mém pohledu úspěšné a mě se prostě tento film líbil.Příběh má hlavu i patu a mě osobně teda nijak nenudil-naopak .

Reklama

Reklama