1000 Frames

Krátkometrážní / Experimentální

USA, 1966, 1 min

George Maciunas

• Djkoma

To je nějaký "důkaz" o tom, že film jsou vlastně jen rychle po sobě jdoucí obrázky? Pokud ne tak běžte s tímhle experimentálním uměním (ano, po tomhle se i já považuji za umělce, režiséra!) do pryč.(6.8.2009)

• AngelAngie

A pokud jste neumřeli, běhají vám ta čísílka před očima dodnes...(25.2.2010)

Naprosto geniální dílo ! ,-)(18.5.2009)

• igi B.

Ejhle!!! ;--} . . . Pro svůj TISÍCÍ KOMENTÁŘ zde na ČSFD jsem si vybral úmyslně tuhle hříčku s tisíci čísílky (působící na mě jako tišící prostředek ;o))), kde vpodstatě o NIC nejde a je to JEN čiročirý ART. Nu, i atristi mají své místo na světě a bez jejich hříček a experimentů by i ten všední život tisíckrát za nic nestál. A já mám prostě rád hříčky i jejich artisty, rád si sám občas (;o) hraju na artistu a VŠE je to JEN HRA. A komu není shůry dáno, zhůvěřilost nakoupí! . . . S chutí proto nechávám vedle komentáře tento >filmek< bez hodnocení, protože tisíc hvězdiček mu zde stejně naděliti nelze... ;o) . . . Odkaz pro artumilce: http://www.youtube.com/watch?v=LaTIRUcUMxQ - - - - - (Poprvé a na dalších tisíc let viděno naposled 24.8.2008 na YouTube, (nez)hodnocení a komentář zde jako první - 24.8.2008)(24.8.2008)

• dobytek

Jak málo asi někomu stačí ke štěstí, když tomuhle dá 5 hvězdiček...(28.6.2009)

Hodně abstraktní materiál se silnou katarzí. Jen jsem nedokázal pojmout plnou sílu a vrstevnatost třetí čtvrtiny - co vedlo genia k tomu, že nezakomponoval veverky, zůstane nejspíše v akademických kruzích do konce bytí notoricky omílanou záhadou. #1000.(8.6.2011)

• hippyman

krása. 10,00%(7.11.2008)

• PinPrick

George Maciunas mi osvěžil pamět. Zase vím, jak vypadají čísla!(22.8.2010)

Geniální. Tvůrce naprosto konkrétně převedl na filmové plátno to, co se mi odehrává v hlavě, když stojím ve frontě v Penny, když čekám ve frontě na ONO, když čekám s lístečkem v bance, na poště, na úřadě, když jsem vmáčknutý mezi dva chrchlající důchodce při čekání na lékeřskou prohlídku, když zůstanu viset v zácpě při páteční cestě na chatu, když zůstanu viset v zácpě při nedělním návratu z chaty, když s průjmem stepuji před obsazenými veřejnými záchodky. Když sleduji film s podobnou tématikou.(7.10.2011)

No já myslim, že se to moc hodnotit nedá, takže 3* :D(6.11.2008)

• Ilicka

Nehodnotitelné.(28.12.2010)

• Z0oMb3E

George Maciunas nám dokázal, že vie plynulo napočítať do 1000. Toto dáva nádej každému, kto dokončil aspoň dve triedy základnej školy, že aj on sa môže byť režisérom. http://www.youtube.com/watch?v=xU2zi3FnU3I(26.6.2011)

• Teya

Jsem přesvědčená, že po zhlédnutí tohoto kousku vám například raná tvorba Davida Lynche začne připadat jako výplod génia. Zatímco tohle chorobné blikání vám přivodí nanejvýš bolení hlavy. No nic, jdu si spravit náladu Lynchovými Six Figures.(28.12.2010)

• Dubro

Ostrá vychytávka s jednoduchým dejom a príšerným množstvom postáv, kde je fuška sa s niektorou z nich stotožniť.(13.11.2008)

• slatkac

Jéééééééééééééééééééééééééééééééééééžišmarjáááááááááááááááááááááá.(7.10.2011)

• Hromino

Nehodnotitelné psycho. Matematici, numerologové a lidé fascinovaní čísly si můžou přihodit hvězd dle libosti, ale běžný smrtelník jako já netuší, jak hodnotit.(30.1.2010)

• gjjm

Animovaná řada čísel. Nesmírně napínavé.(6.5.2010)

Krátké filmové cvičení. Zde http://www.youtube.com/watch?v=LaTIRUcUMxQ .(5.7.2009)

• fmash

Nu což, k ničemu to není, ale kdo si hraje, nezlobí.(8.6.2011)

• Ragdoll

Vidím, že ČSFD má odlišnou definici slova film než já. Zřejmě mi opět nikdo neodpoví, ale i tak se zeptám: jak se tohle proboha dostalo do databáze?(23.10.2011)

<< předchozí 1 2 3