Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

ve filmotéce
v bazaru
Na DVD od:26.05.2008Bonton

Obsah:

Jeden žárlivý manžel. Jeden špinavý policajt. A jedna odvážná žena odhodlaná svést boj o vlastní život. To vše v zamotaném a tajemném příběhu o vraždě, ve kterém není o překvapení nouze. Julia McKay (Tara Reid) se utkává v zápasu na život a na smrt s mužskou silou a chamtivostí. Vše začíná ve chvíli, kdy Juliin manžel a obchodní partner Matt (Angus MacFadyen) začne mít podezření, že ho manželka podvádí. Matt propadá záchvatu šílenství a rozhodne se nechat Julii zabít. Když pak dostává zprávu o úspěšném splnění jeho zadání, probouzí se v něm svědomí a raději si bere život. Ale bylo všechno skutečně takhle? Zdá se, že ... (zobrazit celý text)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Tomasso001 **

Takové vyumělkované 100x ohrané a konec je překroucený jak žaludek v křeči, nelogičnostmi neštříc.

profil / všechny komentáře uživatele davidek ***

očekával jsem trochu víc. Respektive od půlky filmu jsem tak trochu tušil jak to bylo, postupně tušení opadávalo a pak mně utvrdil závěr. Co však je perfektní tak kamera a střih. 50%

profil / všechny komentáře uživatele Guzo **

Lehce podprůměrný thriller, na který se s klidem můžete podívat, až ho budou dávat někdy večer v televizi.. Tara už má svá "nejlepší léta" asi za sebou, ale pořád jí to tu chvílema docela sekne :-)

profil / všechny komentáře uživatele Illy **

Zbytečně moc překombinované, i když herecky to ušlo. Jak ale prohlásila moje žena na konci: byla to slátanina.

všechny komentáře uživatele honzic ***

Pro mne průměrný film, scénáristicky ne moc zvládnutý, solidně zpracovaný režijně, kamerově, střihově i herecky, hodně nelogičností a přehnaných částí, škoda, jinak docela koukatelné. Hodnocení: 55 %

všechny komentáře uživatele mimozakon *

Slabší zvratový thriller, koniec ktorého sa dal odtušiť už niekde v polovici. Žiadna sláva.

profil / všechny komentáře uživatele pavont ***

V podstate priemerny thriller bez napatia a tradicne prekombinovany zaver ale tak ako oddychovka po praci neurazi.

Hodnocení uživatelů:
venus *