13. komnata Jana Musila (TV film)

Dokumentární / Krátkometrážní

Česko, 2007, 25 min

Pro mě osobně snad nejlepší díl celého cyklu. Honzu Musila jsem nikdy nijak zvlášť neobdivovala, ale tímhle dokumentem si mě získal, viděla jsem a pochopila, že tohle je opravdu neskutečně sympatický člověk .. a s jeho přítelem mu to ze srdce přeji.(15.7.2008)

V případě Honzy Musila se komůrka nevydržela dlouho skrývat, byla odhalena, otevřena a vydala ze sebe zajímavý příběh dvojnásobného otce - homosexuála, který v životě překonal nejeden svízel.(27.12.2009)

Tato komnata je velice dojemná. Pan Musil toho prožil opravdu hodně. Musel být tvrdý a bojovný. Musel překonat spoustu překážek. Naštěstí má přátele, kteří ho v nejtěžších chvílích jeho života podrželi a on proto zvítězil. Pocta a palec nahoru pane Musile.(9.1.2012)

• IllIlIlIIl

Divácká přitažlivost závisí zejména na osobnosti, o které zrovna díl je. Ale přesto hodnotím tento cyklus jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. 50%(11.1.2009)

Tento cyklus dokumentů (medailonků či profilů) o neřestech či potížích známých osobností hodnotím jako celek, jako projekt. Pravda, některý dokument je lepší než jiný, ovšem to jistě záleží na tom, jak dobrý, špatný, či pestrý příběh si pro nás připravil daný protagonista. [8/1O] Jan Musil: neznám / vadí mi / neutral / mám rád(13.8.2008)