Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se s Joelem rozejde přítelkyně v televizní show Dr. Dwaynea, zhroutí se mu život a stane se z něho troska, která sedí u televize a sleduje záznam svého rozchodu. Jeho kamarádi se mu rozhodnou pomoct a proto vyráží na road trip napříč Amerikou s dodávkou plnou párků, aby se pomstili Dr. Dwaynovi, jenž rozchod podle nich zapříčinil. Cestou zažívají spousty dobrodružství - ať už zážitek s gay kovbojem, či střet s „hippíky“... (IronFan)

(více)

Recenze (9)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tyhle ty párečky mají trošku nazelenalou barvičku ala tuzemské obchodní řetězce a chuť připomínající dopolední závoz z polského Krakowa. A to ne, že by cesta skrz Amerikou s obřím hot dogem na střeše automobilu a zastávkami vyplněnými setkáními s bizardními postavičkami jako je teplý kovboj kouřící prsty, nebyla sama o sobě látkou, s kterou se dá obstojně pracovat. Možná pustit ke strojům partičku kolem legendárního Road Tripu (r.2000), ale tady strašně moc bot na jednom místě……od nepodařeného obsazení (nesouhlasím ani s komenty, rozplývajícími se nad Zachary „Chuck“ Levim), přes odbyté gagy (bylo tam i několik podařených) až po neposlušná kůzlátka Jenny McCarthy. Prostě NE, tahle ryba, pardon, tyhle párky smrdí od hlavy. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšil hlavně kvůli Chu.. ergh... Zacharymu. A nakonec musím říci, že on je taky na této komedii jediné pozitivum (navíc holky budou určitě slintat u jedné specifické scény :D). Wieners je komedie fekální, plná trapného humoru a vlastně jsem se za celou první půlku filmu nezasmál ani jednou. V druhé půlce to bylo trochu lepší a jeden vtípek byl i skvělý. Za Zacharyho jednu hvězdu a za nějaké ty vtípky taky jednu. Tedy celkem 2* a to s odřenejma ušima. Je spousta lepších a zábavnějších filmů. ()

Leleta odpad!

všechny recenze uživatele

Fekální humor sice není moje parketa, ale když je film aspoň zábavný, tak se to většinou dá. Tomuhle bych se ale nesmála ani s dávkou THC v krvi, natož za střízliva. Není to dostatečně vtipné, originální a vlastně ani nechutné. Ne, ani můj oblíbenec Zachary Levi mě nedonutí, abych téhle uspávačce dala aspoň jednu hvězdu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama