Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý vojak Charles sa na sklonku svojho života ocitne aj so svojim psom na ulici. Nikto mu nepodá pomocnú ruku a on sám je príliš hrdý na to, aby o nejakú pomoc prosil. A tak bojuje o prežitie sám, len so svojim verným štvornohým priateľom. Príbeh, ktorý sa inšpiroval filmom Umberto D. talianskeho režiséra Vittoria de Sicu, je posledným hereckým koncertom Jeana - Paula Belmonda a zároveň jeho filmovou rozlúčkou, na ktorej sa zúčastňujú aj mnohé ďalšie herecké osobnosti svetovej kinematografie ako Max von Sydow a Jean Dujardin. (STV)

(více)

Diskuze

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Přesně tak!! Jenže v Umbertovi D jsem postavě věřil a prožíval s ním jeho trable. De Sica mě dojal. Tento francouzský slaboučký odvar a Belmondovy  pohledy soucit nevyvolaly

bossx

bossx (hodnocení, recenze)

pozrel som si tento posledný Belmondov film a som z toho na rozpakoch... K nemu mi tento film nejako nejde a je to prvý film od pána Herca, ktorý som nedopozeral do konca, snažil sa byť dojemný až bol dlhý , nekonečné scény o dojímavosti a pohľadoch do očí... no dúfam, že Belmondo už podobný film točiť nebude... Postrádam tu jeho živelnoť, veselosť, bonmoty typické pre neho... Takže film je možno dobre myslený ,ale nenadchol ma a myslím že skončí v zabudnutí času :(

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Tak bohužel, ze mě to nevyždímalo nic. Přišlo mi to jako nucený soucit. Jedna * za to, že je Belmondo schopen ještě alespoň sedět či stát. Dost možná jeho poslední film.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Rekl bych, jak tak koukam po tech co uz hodnotili, ze to bude tim, ze to jeste nikdo z nich nevidel. Nekteri jsou znami hodnotici i rok pred premierou. Akorat ten "Premiere" prebral hodnoceni z casopisu.

jonyyy

jonyyy (hodnocení, recenze)

proč to na IMDB má o 48% horší hodnocení jak na čsfd? :-o vím, že je na obojím zatím jen pár hlasů, ale stejně!

]V[()Rt

]V[()Rt (hodnocení, recenze)

Hmm, Belmondo palce nahoru za tu nezlomnou vůli žít, bohužel je jasné jak moc budou hodnocení ovlivněna právě jeho bojem s nepřízní osudu v posledních letech.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Divím se, že tu ještě nikdo nezmínil, že tenhle film je remake jednoho z nejslavnějších filmů neorealismu - Umberto D.

na příspěvěk reagoval BrunoAnthony

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Teď jsem viděl reportáž z Pařížské premiéry a nezbývá než dodat, sledovat..

hunty

hunty (hodnocení, recenze)

wow, belmonda si odjakziva pamatuju jen jako mladyho a akcniho a ted kdyz sem videl ty fotky tak se mi nechtelo verit ze to je on. doufam ze me prekvapi : )

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Do běžné distribuce bych to, bohužel, také neviděl, ale na Febiu by se to třeba objevit mohlo.... A na DVD věřím, že to bude. Přeci jen jméno Belmondo u nás stále táhne.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Ha! Premieru v CR... :) Kdybys mohl slyset, slysel bys, jak jsem si prave vyznamne odkaslal. Rekl bych, ze ted uz jen nasleduje cekani na dvdrip, protoze neverim, ze tohle k nam pujde alespon na dvd. Nebo neco nasvedcuje opaku??

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

...takže ruka ruku myje ,-) Ale děkuji za "dáme hlavy dohromady". Pshimi: Že má Paula vím, ale s jeho charismatem... Kdo ví kolik má kde potomků :o)

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Uz to mam. Je to synovec Jeana Paula. Jinak predevsim divadelni reziser a herec. Pracuje jako ucitel a reditel na herecke skole (pravdepodobne nalezici k tomu divadlu). Stary Belmondo je sponzor. Tak...

Oskar

Oskar (hodnocení, recenze)

Taky to může být synovec, strýc, bratranec, fanatický obdivovatel... :-) Kdo ví? Počkejme na blooma, ten se v rodinných propletencích Francouzů vyzná líp.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Ten druhý Belmondo psaný na IMDB v profilu tohohle filmu, to je synátor Jean-Paula?

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

No Pierre Mondy, Jean - Pierre Marielle, Charles Aznavour, Micheline Preslová a Francoise Fabianová už taky patří mezi veterány. Každopádně především Belmondovi držím palce.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Takze Sydow a Belmondo jeste nataci? To me zajima, co starousci predvedou.

Související novinky

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama