Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se směju tvůrcům pro jejich levotu, ale tohle je extrém zrcadlící tvůrčí diletantství a neschopnost. Levnost triků, výpravy či debilita děje by šla prominout, kdyby ta partička rádoby drsňáků byla alespoň trochu vtipná a ta přerostlá ještěrka kombinující Godzillu s T-Rexem pobrala alespoň trochu slušnosti při stolování a nežrala jedním hltem. Nechutně dlouhá hodina a půl, kterou chtěl někdo poškádlit milovníky torrentů při hledání jednoho podobně znějícího díla, jež sice nešlo časově tak hluboko, ale rozhodně tehdy na plátně bavilo královsky. ()

Jossie odpad!

všechny recenze uživatele

Strašní herci, neskutečně trapné a laciné triky, hloupá zápletka, hromada nelogičností a nesmyslů a ještě ke všemu je to nudné. Škoda, cestování časem do tak hluboké minulosti je tak hezké téma. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ano, je to peklíčko, ale mohlo to být ještě mnohem horší. Tvůrci vymysleli jednu opravdu dobrou smrt, několik cool záběrů a pár vcelku vydařených dialogů. Navíc Christophera Atkinse je pro tyhle filmy škoda, zasloužil by si skutečnou pořádnou roli, protože buňky na to má. Zbytek je ale klasické Asylum - mizerné triky, strašní herci, otravná hudba, nelogický děj a v neposlední řadě také dementní střih - kupříkladu Big Red během dvou minut třikrát ve stejném záběru, včetně zaměřovače pušky člověka, kterého již ale mezitím dávno sežral... P.S:To "trikově nabité akční sci-fi" v oficiálním textu distributora je fór jako kráva!!! A vůbec, jak tak na to koukám, příliš originality ten jejich text nepobral :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jurské komédo. Dokud měly triky délku podprahového sdělení, ještě to šlo, ale jakmile začala úřadovat hladová ještěrka, co nerada žvýká sousta, začaly stupiditě bakanálie.. Filmové studio Asylum opět ukázalo, že u nich najde azyl opravdu kdekdo.. ()

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem depresku, mistr kulyk mi poradil podívat se na tenhle film. Trikově nabité akční sci-fi ukazující apokalyptickou vizi světa. Tvůrci nelžou ani trochu, triky tam jsou, papíroví dinosauři z nichž trčí opravdové akční špejle, jak je posunují New Yorkem a mezi kopci, pradědeček krokodýl, který turistům vypichuje oči a pak je sežere a pak další dinosaurus, který žere vrtulníky. Co už byste chtěli, abyste měli pocit, že se koukáte na Apokalypsu? Já si jsem jistá, že ten stroj času existuje a že tohle byl dokument. Navíc byli všichni značně technicky fundovaní. Vždyť úplně jasně řekli, že vytvořili tachionové pole rotující rychlostí blízké rychlosti světla. Když zařízení DUHA dosáhne maximální rychlosti, dotkne se krajního bodu elektromagnetické křivky. Jde o jednoduchý proces nesmírné složitosti, o vztah mezi časem a prostorem. Jde o jeskynní malby. Zjevení, které Bůh dal Ježíši Kristu, aby ukázal svým služebníkům, co se má brzo stát; naznačil to prostřednictvím anděla svému služebníku Janovi. Úplně jasný, ne?! ()

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal tak, jak to měli tvůrci v úmyslu. Přehlédl jsem se a myslel si, že to je Emmerichův film. Pak jsem hledal titulky, ale na mou verzi pasovali jen slovenské titulky. Nu což, do čerta, tak jdem na to. :-) Hm, cestování v čase, ok. Hm, parta vojáků, kteří mají dohromady IQ 60 při 7 lidech, ok. Hm, kříženec T-Rexe s Godzillou, který skáče při svých 20. tunách do výšky 50 metrů? To už není ok. Ostatně celý tento film je jeden velký OMYL!!! Věděl jsem, že jdu do sračky, tak jsem předpokládal, že se alespoň zasměju, ale tohle nebylo ani vtipné!!! Tohle je přesně ten typ špatného filmu, kterému náleží jen jedno jediné možné zařazení, na odpad! filmového dna! ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Tajně jsem doufala, že pomůže, když tenhle film uvidím naschvál a ne omylem. Očekávaná stupidita se dostavila, s vtipností je to bohužel slabší... ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Jako ten briefing před akcí mi ještě dělal trochu naději. Hlavně cením jednu věc, že jako jeden z hodně mála filmů řešící cestování časem zmiňuje základní fakt, a sice, že při cestování časem musíte nutně cestovat i prostorem. To bych od takového filmu nečekal. Jinak je to ale teda fakt totální dno po všech stránkách. Nenechte se zmást místy fakt dobrou hudbou, nedivil bych se, kdyby byla celá vykradená (já teda identifikoval skladbu Bugs z Hvězdné pěchoty od Poledourise). V tom filmu není ani jedna vteřina, u které bych mohl předstírat, kdyby mě při sledování někdo načapal, že to není totální sračka. Spousta podobných filmů aspoň pár takových vteřin má. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Ty volééé! Se smějete volééé, a pyču vole. To není prdel vole, jako ten týpek, ne, co to dal vole, má můj ryzpekt vole! Jako co je? Sami umíte pyču vole, a von... to jako celý musel zvoto vole, zvo-gra-nizovat jako, dát dohromady ty lidi vole, napsat scéénář, všechno to jako vohlídat..... co se tlemíte, debilové? To není žádná prdel krávo vole, to pyču víš, ale to se netočí jako po sobě, to třeba podle toho, jak jako svítí sluníčko, jako točej! A pak to musí dát za sebe správně vole, ty úplně jiný scény! Se nesměj čuráku vole, by ses z toho pochcal, to řešit normálka. A vole herci, pěkný svině. Jeden chce karavan s vodotryskem, druhej s kremrolí, jako hustý! Fakt hustý. Mezilidský vztahy tyjofka pyčo, prachy--- no jasně vole, ty vole prachy! To normál si dělěj prdel, ale to není prdel. Třeba nějakej ten, ne, sponzor, chce jako dát vatu, ale musí mu v tom hrát dcera. Třeba úplně jako blbou roli, na co se nehodí, a ty jako že musíš, pyčo, musíš jí tam vobsadit, protože máš to umělecký puzení a prostě to chceš těm lidem předat. A nebo to. Nedáme pizzu? Nevim vole, já platil minule. No. He he he. Hustý. Zase sem ubalil docela křivou raketku)) Co? Jakej film? Jo to s těma dinosaurama? Ty vole nevim, nějaká píčárna vole. Nedáme saus párk? ()

Phobia

všechny recenze uživatele

"Trikově nabité akční sci-fi", "skupinka drsných amerických vojáků" :-DDD. Chápu, ono by možná tolik nelákalo jako oficiální text distributora napsat pravdu: mizerně natočená maňásková fraška s bandou nevzhledných chovanců z ústavu pro mentálně znevýhodněné;-). Telebednu jsem zapnula zhruba v půlce filmu, takových 10-12 minut jsem se střídavě hystericky hihňala, div mi nepovolily těžce zkoušené svěrače, a zároveň nechápavě vrtěla řepou nad kýmkoliv, kdo byl ochoten tohle realizovat, investovat do toho čas a peníze + jakkoliv s tímto výtvorem spojit své jméno (případně pseudonym). Jelikož už jsem však měla kvótu absolvovaných sraček pro tento týden splněnou, zvolila jsem nakonec méně absurdní zábavu, než pozorovat nereálně se chovající a ultradebilně komunikující oživlá dřeva, jak se honí za plyšovým "tyranosaurem", co se nepozorovaně plíží rušnými ulicemi a občas povyskočí 100 metrů do vzduchu pro vrtulníkový zákusek... to vše vkusně proloženo leteckými záběry nočního velkoměsta. Kousek pouze pro šestileté kloučky podprůměrné inteligence nebo pro fanatické lovce odpadů. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Asylum mne zklamalo. Čekal jsem o mnoho horší vysledek. Zatím asi nejlepší film ze společnosti Asylum, kdyby to bylo o něco lepší bylo by to možná za víc. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hmmm vidím v trafice dinosaura kouknu sem zda by to mohlo být zajímavé .. a ono hele já to už viděl a už si taky vzpomínám, že to byla docela fajn kravina, kdy se člověk škodolibě směje nad blbostí jiných a dělá mu to dobře. Jo klidně to dejte. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Žádnej doutnající milíř, Císler a Kemr v nedohlednu, takže se nejedná o Za humny je drak 2 ??? Kurva, tak to je ovšem pěkně v prdeli..... ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Co?.....Kdo?............Proč? Tak tyhle pocity jsem měl během filmu. Už na začátku jsem dostal málem srdeční zástavu když jsem zahlédl slovo Asylum. První půlhodinu se jenom žvaní. Furt se tam vysvětluje kvantová fyzika, červí díra a podobný sračky. Poté se dozvíme, že za II. světové války vymysleli Američané stroj času a přenesli několik vědců do Druhohor, aby si pak následně položili jednu nepodstatnou otázku: "No jo, ale jak je dostaneme zpátky?" Naštěstí pokrok nezastavíš a tak se v blízké budoucnosti (ve které se používá technika z II. světové) shromáždí skupinka tupců a psychopatů (mariňáci) na záchranu do minulosti. Po průchodu pralesem se najednou ozve BUM! a 10 metrů od našich hrdinů stojí Brontosaurus. Víc k tomu nemám co dodat. První setkání s raptory vypadá takto: Mariňák uvidí v dálce raptora a začne střílet naprázdno. Příjde druhý a poví, že to půjde omrknout. Udělá dva kroky, vystřelí naprázdno a prohlásí, že je to dobrý. Po dlouhé době ukrutného žvanění a setkání se s vědci se nám představí hlavní Dino. A to je ta nejhorší počítačová animace jakou jsem kdy viděl. Troufám si tvrdit, že je i horší než v Raptor Island, protože tam alespoń něco bylo vidět, ale tady se zjeví jen obrovská šmouha, která při došlapu roztřese obraz, takže je vidět úplný hov*o. Bylo by hříchem tvrdit, že je to 3D počítačová animace, protože tohle prostě bylo 2D!!!! Dino se skrz bránu času dostane do samotného velkoměsta a hned začne řádit. Ale nikdo o něm neví. Naši hrdinové před ním utíkají jako by běželi přespolňák a poté vymyslí geniální plán na zbavení se Dinosaura. Vezmou teleport a hoděj mu ho do huby. KONEC! Sbohem! PS: Je mi líto páni tvůrci, ale Raptor island jste i přes očividnou snahu v hlouposti nepřekonali. Tak snad příště. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Tolik zatracovaná společnost Asylum nedělá nic jiného, než její kolegové v 50. letech. Natáčí přesně ty stejně naivní a laciné pitomosti, na které se dnes díváme s úsměvem. Ano, má to špatné triky, ale na druhou stranu, jak dnes vypadají vysokorozpočtové snímky tehdejší doby? Taky žádná sláva. Debilní scénář, kdy druhohory vypadají jako naše současnost, „zajímavé“ herecké kreace, atd. Ale to je přesně to, proč se díváme na filmy typu Invasion of the Saucer Men, jejich nedokonalost je zábavná, no a naši vnuci se takto budou dívat na Jurské komando. ()

Reklama

Reklama