Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ! Tak tohle byla ale opravdu děsivá slátanina. A přitom námět nebyl vůbec špatný, ale zpracování bylo naprosto šílený. Triky naprosto děsivý, v Cestě do pravěku byly lepší efekty, navíc dinosauři byli snad jen 4 a ten Rudoch. Masakr, neuvěřitelně laciné, stejně neuvěřitelné byli dialogy. Prostě hrůza, na tomhle nebylo ani nic vtipného. Jen nuda. Nedostatek peněz a nápadů srší na míle daleko. Odpad ! 2 % ()

BLStryker odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní vrchol filmového neumětelství! Na tomhle paskvilu je špatně úplně všechno - od scénáře, přes amatérské herecké nevýkony až po samotné provedení filmu. Úplně nejvíc mě ale dorazily naprosto strašné efekty, které snad někdo vyrenderoval na staré kalkulačce z muzea. I v 50 let staré Cestě do pravěku vypadají dinosauři lépe, ale už jen tímhle srovnáním vlastně Zemanovu klasiku zbytečně urážím, takže pardon. Chudák Michael Gross, sice to je béčkový herec, ale to je na tom fakt tak špatně, že musí účinkovat v takovéhle katastrofě? ()

Reklama

t.mon 

všechny recenze uživatele

Klidně mě za to ustřělte hlavu, mě tohle bavilo. Podobně jako uživatel Campbell Asylumovky neházím automaticky do odpadu. Tohle je jedna z těch lepších kopií. Ty dinosauři jsou opravdu, ale opravdu zábavní(papírový Tyrannosaurus na vás zařve a deset až patnáct vteřin hubu nezavře). PS: Láká vás dinosaurus na plakátě? Žádnej takovej se tam ani na vteřinu neobjeví. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Zazie 

všechny recenze uživatele

Největší problém byl film tady na databázi vůbec najít, protože Prima Cool ho uváděla pod názvem 100 mil. let př.n.l. Další problém byl vůbec ho dokoukat. Námět by to byl docela zajímavý, ale zpracování neuvěřitelně nudné. Takže největší zábavou bylo sledovat, jaké nelogičnosti tvůrci ještě vymyslí. Třeba: příroda před miliónem let vypadala úplně stejně jako nyní, navíc tam sem tam rostly podivně barevné plastové rostliny. Nebo: ti vědci, kteří se v roce 1949 vydali na neúspěšnou výpravu do pravěku, si nejspíš předtím zalétli do 21. století nakoupit nějaké oblečení, protože to, co měli na sobě, v roce 1949 nikde sehnat nemohli. No a ty strašlivé triky - filmová technika od cesty do pravěku někam pokročila - nebo ne? Odpad přesto nedávám, protože ten nápad, co se stane, když se přesun úplně nezdaří, mi za tu hvězdičku stál. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama