Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mizuki se vydává v přestrojení za chlapce na elitní střední školu, aby pomohla jednomu sportovci znovu začít jeho kariéru. Kvůli ní byl totiž výškař Sano zraněn a od té doby už vůbec nesportuje. Nemá to vůbec snadné, Sano nejeví o nic zájem kromě svého psa. Navíc škola sama je sbírka velmi různorodých charakterů, které jí všelijak komplikují život, když musí plnit své školní povinnosti. Navíc se o ní až příliš zajímá spolužák Nakatsu Shuichi. (Vavča)

(více)

Recenze (37)

togaf 

všechny recenze uživatele

Nakatsu jako dokonalý komik, Sano lamač dívčích srdcí (což samozřejmě dělá jen tak mimochodem a vůůůbec o to nestojí) a naprosto nevěrohodná Maki Horikita. Kdo by téhle krásce věřil, že je kluk? Naštěstí se v japonských středoškolských bláznivých romancí na věrohodnost nehraje. Vsází se spíš na šílený humor, ulítlé nápady a "nečekané" zvraty. A to téhle partičce z Ósacké střední vychází. ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch několika skupin a postav jsem si nejvíce zamilovala Tomiho Ikutu, byl skvělej, vtipnej, no prostě jsem se zamilovala. Taky ten s aurou a Nobuta (pardon) - Mizuki. Ti ostatní byli fakt ujetí do, pro mne až přehřáté míry :)) To myslím jen v tom dobrém. Je zajímavé, jak se zde nebojí ukázat celo-asijský problém (nerozeznání muže od ženy) :)) Funny to bylo chvilkami, ale že bych si to musela pustit ještě jednou, to asi ne. Určitě se podívám na něco s Nakatsu Shuichiem. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

U mě třetí setkání s doramou a první s Ikutou. Po tom, co jsem si zvykla na japonský humor, jsem se už jenom bavila. Monologům které měl Nakatsu (právě Ikuta Toma) jsem se smála vždycky ještě hodinu po skončení (kecám, když si vzpomenu na jeho oslavnou píseň, že není homosexuál tak se směju ještě teď) a vůbec se nedivím, že za roli dostal v Japonsku ocenění. Tak nenucený (nejen) komediální talent jsem už dlouho neviděla. Seriál není možné brát vážně a ani to nikomu nedoporučuju. Když ho budete brát s rezervou, tak se můžete jen a jen bavit. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je super! ^_^ Jako s klukama jsem se fakt pobavila :-D A Mizuki... konečně nějaký ženská charakter, který mi byl po dlouhé době opravdu sympatický. Dakara... :) Bože, vždyť já jsem vysmátá ještě několik dní poté a vím, že nebudu litovat, když si to pustím znovu, klidně ještě 100krát! :-) Tahle verze je hodněkrát vtipnější než ta taiwanská, ale ta taiwanská se zase skoro do deitalu drží mangy, takže které je lepší? ^___^ já mám jasno. Přeloženo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

U tohohle seriálu se musí hodně přistoupit na takovej zvláštní střeštěnej japonskej styl natočení a humor, protože jinak by tady stejně dobře jako 5ti hvězdičkový hodnocení mohly lítat i dopady, jelikož to někdy působí fakt šíleně a téměř žádná postava tu neni normální, až teda na hlavní trojku, ale pokud to divák přijme, tak je to dobrá zábava a to uchylný ksichtění postav a chovaní mu přijde srandovní, navíc hlavní postava, kterou hraje Maki Horikita, je hodně olíbitelná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama