Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mizuki se vydává v přestrojení za chlapce na elitní střední školu, aby pomohla jednomu sportovci znovu začít jeho kariéru. Kvůli ní byl totiž výškař Sano zraněn a od té doby už vůbec nesportuje. Nemá to vůbec snadné, Sano nejeví o nic zájem kromě svého psa. Navíc škola sama je sbírka velmi různorodých charakterů, které jí všelijak komplikují život, když musí plnit své školní povinnosti. Navíc se o ní až příliš zajímá spolužák Nakatsu Shuichi. (Vavča)

(více)

Recenze (37)

ainny 

všechny recenze uživatele

U mě třetí setkání s doramou a první s Ikutou. Po tom, co jsem si zvykla na japonský humor, jsem se už jenom bavila. Monologům které měl Nakatsu (právě Ikuta Toma) jsem se smála vždycky ještě hodinu po skončení (kecám, když si vzpomenu na jeho oslavnou píseň, že není homosexuál tak se směju ještě teď) a vůbec se nedivím, že za roli dostal v Japonsku ocenění. Tak nenucený (nejen) komediální talent jsem už dlouho neviděla. Seriál není možné brát vážně a ani to nikomu nedoporučuju. Když ho budete brát s rezervou, tak se můžete jen a jen bavit. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

To je super! ^_^ Jako s klukama jsem se fakt pobavila :-D A Mizuki... konečně nějaký ženská charakter, který mi byl po dlouhé době opravdu sympatický. Dakara... :) Bože, vždyť já jsem vysmátá ještě několik dní poté a vím, že nebudu litovat, když si to pustím znovu, klidně ještě 100krát! :-) Tahle verze je hodněkrát vtipnější než ta taiwanská, ale ta taiwanská se zase skoro do deitalu drží mangy, takže které je lepší? ^___^ já mám jasno. Přeloženo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

U tohohle seriálu se musí hodně přistoupit na takovej zvláštní střeštěnej japonskej styl natočení a humor, protože jinak by tady stejně dobře jako 5ti hvězdičkový hodnocení mohly lítat i dopady, jelikož to někdy působí fakt šíleně a téměř žádná postava tu neni normální, až teda na hlavní trojku, ale pokud to divák přijme, tak je to dobrá zábava a to uchylný ksichtění postav a chovaní mu přijde srandovní, navíc hlavní postava, kterou hraje Maki Horikita, je hodně olíbitelná. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

zatiaľ sa úúúúúúúúúúúúchvatne zabávam... treba to brať s nadhľadom... je to akoby ste čítali mangu, len je to sfilmované... takže podľa mňa sa im ich zámer podaril... uvidíme na konci :) (po 2. časti) ... ešte stále sa neviem zdržať smiechu... ale začína to byť aj vážnejšie... naozaj podarený seriál, ktorý vrelo odporúčam... hlavne milovníkom mangy XD... (po 10. časti) no dobre... to lúčenie sa bolo príliš zdĺhavé, ale celý seriál bol na viac ako 5*, takže rozhodne hviezdičku neuberiem :)... a špeciál je fajn, ale nie až tak ako celý seriál dokopy... Rada si ho pozriem ešte raz (a možno nielen raz :))... ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Výborná série. Mizuki (Horikita Maki) se vydává na chlapeckou školu, aby pomohla jednomu sportovci znovu začít skákat do výšky. Tento sportovec Sano, však nejeví o nic zájem a nebude vůbec snadné ho k něčemu dokopat. Přesto člověk nemůže odolat a držet Mizuki palce, je vážně roztomilá kdo by pro ní nepadl. Sano (Shun Oguri) se ale přece jen začne měnit k lepšímu. Čekejte výbornou srandu, trhlé charaktery, nejvíce vyniká Ikuta Toma jako Nakatsu Shuichi. Ale i ostatní stojí za to. Je to hodně divoké někdy a slovo kýč zde dostává vskutku nový rozměr, jak zmínila zdenicka, ale nedejte se odradit. Budete odměneni dobrou kombinací komedie a dramatu. Maki Horikita je ve své roli vážně skvělá, stejně tak Shun Oguri, který musel nyní ze začátku hrát nepříjemného a "chladného" týpka, což nevím proč když v manze se takhle Sano nechová,ale čert to vem, stojí to právě na trojici hlavních herců, ale mé větší sympatie má prostě Maki a Shun. Pět hvězd si to v rámci sériálů asijských vážně zaslouží, tohle dorama mě přikovalo k obrazovce na pár dní v kuse. Všichni tři hlavní herci si za svůj výkon odnesli různá ocenění, stejně tak série, takže to patří ke špičce žánru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama