Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Isaacu Knottovi (Nick Stahl) bylo osm let, když se vracel s rodiči domů a do jejich auta nabouralo nezletilé dítě. Jeho rodiče zemřeli a on zůstal po zbytek života připoutaný k invalidnímu vozíčku. Nyní, téměř 20 let po nehodě, Isaac pracuje v rádiu, když se k němu donese zpráva o zdravých lidech, kteří z nějakého neznámého důvodu také chtějí být na vozíku. Isaac tomu chce přijít na kloub, což jej zavede až k Fioně (Vera Farminga), která, zdá se, mu může pomoct. (ElKamil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mladej John Connor, jehož nejoblíbenější nápoj je točená kola, zkouší chodit v sedmimílových botách a s Verou Farmiga. Výsledkem je předstírání předstírání s nepředstíraně naivním skrýváním identity jedné z hlavních postav. Předstírejme, že s tím spojený twist nikdo nečekal. Ani posudková komise, ani Walter Sobchak.. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Bizarní film, kde se vozíčkář Isaac seznámí s ženou, co chce být ochrnutá. Uvede ho do světa lidí, kteří prahnou po postižení svého těla. Setkává se s lidmi, co mu jeho postižení závidí. Jí vzrušuje, že je na vozíku - jeho, že ona není. Seznámení přerůstá v sexuální vztah a Isaac se čím dál víc zamotává ve vztahu se zvrhlou Fionou. Konec je nečekaný. Výborná Vera Farmiga ! ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Tak sorry vážení, ale napriek tomu, že nie som nejaký "necita", tak " Niečo za niečo " vo mne zaznievať bude pomerne krátko (zrejme len počas písania komentára). Téma je zaujímavá to je fakt , no scenár mal určite dĺžku sms-ky a je deravý a priesvitný ako toaletný papier "jednovrstvák". Dramaturgia je na tom najhoršie, tá to celé poslala do kvetov, pretože jej pričinením je film úplne monotónny a bez potrebnej zmeny rytmu ( zrejme pri natáčaní chlapík zaspal a zabudli s ním potriasť). Chvalabohu za stopáž 82 minút. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Keď si to porovnám s filmami o vozíčkaroch a ochrnutých, ktoré som doteraz videl: 1. http://www.csfd.cz/film/232435-kurz-negativniho-mysleni-kunsten-and-229-tenke-negativt/ 2. http://www.csfd.cz/film/188310-uvnitr-tancim-inside-im-dancing/ 3. http://www.csfd.cz/film/197198-skafandr-a-motyl-scaphandre-et-le-papillon-le/ 4.http://www.csfd.cz/film/5389-kruh/, tak tento film nie je spomedzi nich najlepší a jeho veľkou nevýhodou je pomalé tempo. Ale myslím, že tému poňal najoriginálnejšie a najzaujímavejšie zo všetkých. A podľa môjho názoru veľmi verne zobrazuje pocity vozíčkarov. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá vecička. Výborní herci, krásny scenár, dokonalá hudba, príbeh nezvyčajný, nový a ponúka nám zaujímavý pohľad do života ľudí, o tom akí sme rozmanití.Myslím, že si tento film, minimálne zaujímavý nápad zaslúži určite dosť veľa pozornosti. Bolo to neopakovateľné, naozaj dobrý film. Len ten thriller by som trošička upravila, thriller to nebol. Tých 85% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama