Breach

Krátkometrážní

Velká Británie, 2001, 10 min

Sam Taylor-Wood

Mám pocit, že spousta lidí pořád nechápe kategorii experimentální film.(11.4.2011)

Je to takové...warholovské.(8.12.2009)

• honajz

Zkušební video na DAMU. Ne, tohle skutečně není experimentální film. Možná přípravné záběry, zkouška.(30.5.2011)

• Sfinkter

Ano, experimentální film - ale naprosto nezáživný, ničím zajímavý a nudný. Takže k čemu?(22.6.2011)

• zdeny99

Není to tak trapné jako Hysteria od stejného režiséra. I tak je to absolutní nesmysl.(16.10.2010)

• NeosinneR

K videniu na YouTube(16.11.2010)

• Ziralka

Sice bych takhle 9 minut nevydržela sedět a dělat, že hraju, ale tenhle film opravdu NIKOMU NIC nesděluje a koho nenudil, tomu tleskám.(4.4.2012)

• tomma

Třetí kraťas s tebou, Same (sorry, že už ti tykám!), a zjistil jsem zajímavou věc. Nemáš rád moc zvuk, co? Točíš si filmy pro sebe? Nebereš ale vůbec ohled na nás, na diváky. Aspoň nějaké náznaky by to to chtělo. Sledovat dvě minuty němý film se jakž takž dá, ale deset minut nee, nezlob se na mě. Pořád se mi honilo hlavou "proč"? Proč brečí? Proč se ta holka dívá většinu času na pravo (z jejího pohledu)? Dělá tam někdo něco zajímavého? Taky bych to chtěl vědět a vidět. Proč mi místnost, kde sedí, připomíná interiéry SALÓ? Hraješ si, Same, na Tarkovského či co? Vůbec se ti to ale nedaří. Snad víš, co děláš. Bohužel.(6.8.2009)