Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Málek má starosti. Musí řešit zmatek na letišti, který vznikl přičiněním pana Tau, což zatím Málek netuší. Navíc se ale musí postarat o své děti, a to nejsou také žádní svatouškové. Mezitím putuje klobouk pana Tau na hlavě pana Kalouse na safari, tam totiž zřízenec doprovází malé slůně. Marně se pan Tau snaží buřinku získat zpět. Nakonec z vozu uniká nejen pan Tau, ale i slon a vydávají se na procházku vstříc novému dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

roswelll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý díl ze série Pan Tau má své kouzlo..i tento jsem sledoval s nostalgií ze známého prostředí při natáčení a pan Dvořák v této epizodě exceluje...a zjistil jsem důležitou informaci o slonu, že nemá klíční kost..:-) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostřední díl celovečerního filmu Poplach v oblacích a zároveň druhý díl třetí série. Bimbo je na útěku s Panem Tau, Kalous chudák nemá slona, pouze třešně pro zvířata v Zoo. Asi nejslabší díl třídílné série, ale zase spousta poetických scén z přírody s Panem Tau a slonem a spousta zemědělské techniky s výtečným Františkem Husákem. Hudba: Jiří Malásek & Jiří Bažant & Vlastimil Hála. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár plusových bodů za mého oblíbence Zdeňka Srstku, který s Pepou Dvořákem přepravuje slona. Na něj se pak udělá velkolepý hon traktorů, náklaďáků, kombajnů a houfu jézéďáků v čele s Frantou Husákem. (64%) ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zraz účastníků lovu na slona před národním výborem!" Pan Tau pokračuje prostovlasý, ovšem v spoločnosti slona, snaží sa získať naspäť pokrývku hlavy a činí rozruch. Predabovaný Srstka, Dvořák a dokonca aj esenbák majú záľubu v konzumácii nezrelých čerešní. Za dvacku boli štyri guláše. Veľmi dobré. "Tati, já jsem Remek!" ()

Reklama

Reklama