Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Dnes je 18.03.2010, svátek má Eduard

Áno, miláčik! (TV seriál)

Komedie
Slovensko, 2008

Hrají: Leopold Haverl, Magda Paveleková, Matej Landl, Eva Večerová, Helena Krajčiová, Dano Dangl

komentáře
 ve filmotéce

Obsah:

Skeč show plná zábavy, humoru a situácií z partnerského života všetkých vekových kategórií. Už názov sám napovedá, že mapuje situácie, ktoré sa bežne stávajú v manželstvách či v partnerstvách. Ide zábavný hraný žáner, kde vystupujú tri dvojice – jedna zobrazuje mladú generáciu, druhá strednú a tretia starú generáciu.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele T2 odpad!

to si už ako že robia skutočne srandu? tak niečo blbé som asi ani nevidel a to tam stále bákajú tak aby z toho mohla len boleť hlava, normálne sa na tej markíze prekonávajú, čo príde ďalej?

profil / všechny komentáře uživatele genetique *

Toto nebude mať dlhé trvanie. 30%.

profil / všechny komentáře uživatele Kikania *

Pár krát som si to pozrela. Nebolo to až také strašné, dalo sa na tom aspoň seeeem-tam zasmiať. A Magda Paveleková je dobrá herečka a osobnosť, tak apsoň ona tam stála za povšimnutie...

profil / všechny komentáře uživatele Hortenzia odpad!

čudujem sa hercom,že sa im vôbec chce učiť hentaký scenár...(nie že by mali na slovensku veľmi na výber...)

profil / všechny komentáře uživatele Majo *****

Áno, miláčik! je aspoň podľa mňa najlepší sitcom ktorý TV Markíza mala po susedoch.

profil / všechny komentáře uživatele HareS odpad!

Ďalšia zo slovenských sitcomových bolestí.

profil / všechny komentáře uživatele Gardenboy *

Je to riadne blbé a úbohé...

profil / všechny komentáře uživatele GeorgeHans odpad!

Čo som zaznamenal tak sa za posledný rok (2007-2008) sa na Slovensku natočilo 7 nových seriálov a jediný čo za niečo stojí je Mesto tieňov ináč je to 6 blbostí - táto vedie. Neskutočné hlúpe, všetko sa odohráva v tých pár izbách, herci sa ani nesnažia tváriť že hrajú, len sedia (ležia, stoja) a z úst im vylietajú nevtipné nezmysly. VYHNÚŤ sa veľkým oblúkom, Zdraviu nebezpečné.

profil / všechny komentáře uživatele evil_ryu *

Tak toto našim opäť nevyšlo. Od seriálu s Danglom som čakal čosi viac.

profil / všechny komentáře uživatele -soch- **

Najlepší boli LEOPOLD HAVERL a MAGDA PAVELEKOVÁ.

profil / všechny komentáře uživatele raky5 odpad!

skoda Dangla

Hodnocení uživatelů: