Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Super High Me je komediální dokument o tom, co se s vaším organismem stane při 30 dnech abstinence kouření a pak také po 30 dnech každodenního zhulování. Jedná se o "konkurenci" pro dokument Morgana Spurlocka "Super Size Me" z roku 2004. (jamesjimbo)

Recenze (21)

F.man 

všechny recenze uživatele

Super Size Me, kde místo hambergerů figuruje marihuana. Žádný smysl v tom hledat nejde a dokument se to nazývat nedá. Pár sestříhaných gagů a názorů obhajujicí huliče. Proč ne, ale na více jak dvě hvězdy to nemá. ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Z části parodie na dokumentární Super Size Me a z části reklama na hulení. Sice mi to téma není blízké, ale překvapivě mě to dost bavilo. Závěry z toho filmy jsou v podstatě tři. 1: Kriminalizace marihuany není šťastné řešení. 2: Medicínská marihuana je rozhodně hojně zneužívaná. 3: Jako stand up komik se dá bez problémů živit i non stop zhulenej. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ten člověk si očividně dělá z něčeho prdel. Očividně úplně ze všeho a ona to taky prdel je. Sice jsem si několikrát říkal, že to ani nevdechuje a jenom to dává do pusy (viz. nafouklé tváře, toť vše), no ale co už. Ony jsou dobré hlavně ty jeho hlášky v těch jeho představeních... A samotnej nápad parodovat tímto způsobem Super Size Me je genitální... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak 1) nikdy jsem nehulil a 2) hlavně nečekejte dokument! Super High Me opravdu není žádným investigativním majstrštykem. Hlavní aktér Doug Benson a režisér Michael Blieden dostali pouze hodně originální nápad (nad tím v jakém stavu byl vymyšlen snad nikdo nepochybuje), který se stal základem pro soubor scén z vystoupení a jakési prapagační video hlavní "hvězdy" filmu. Zároveň na tom nevidím nic špatného, protože jsem se celou dobu s Dougem bavil. Objeví se spousta stand-up komiků a věřím, že by mě rozesmáli i bez té rámcové "travní" kompozice. 70 % ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Super High Me. Dokument v humorném duchu stejně jako jeho skorojmenovec Super Size Me. Možná snaha o trošku parodie. Jako komedie to není nějak extra vtipné, spíš je to takové jedno velké sólo jednoho slabšího stand-up komika. Jako dokument to neříká pro skupinu lidí obeznámených nic nového a pro neobeznámené to není zrovna dílko k tomu aby si člověk udělal jakýsi zdravý náhled na kterém se dá tak řečeno stavět. Celé je to takové špíše nudné a utahané. Jedna hvězda a další za snahu. ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Nevtipný rádoby komik se opravdu poctivě zhuluje po dobu jednoho měsíce - každodenní dělo z vaporizéru a spousta kolačků během dne, nějaké to brčko, ... by skolili nejednoho rastu. Film by bylo radno prostříhat, obzvláště výstupy ze stand-up show jsou naprosto zbytečné a hlavně nudné, vědecký nebo informační přínos je nulový. ()

chim.chim 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že film otevřeně podkopává myšlenku marihuany pro lékařské účely ('hrdina' snímku se chlubí tím, že v Kalifornii si může licenci k užívání drogy koupit a užívat ji pod záminkou bolesti zad), moc sympatií mezi uživateli asi nevyvolá. Princip toho zákona má totiž spočívat v tom, aby byla marihuana přístupná těm, kteří ji potřebují a to si asi autor příliš neuvědomuje. Přestože jsem se ze začátku bavila, zůstává tenhle dokument těžce průměrný. ()

percival 

všechny recenze uživatele

jako dokument velmi špatné, jako komedie velmi nudné, už Super Size Me mě, i přes dobrý úmysl, nenadchlo svým subjektivním zpracováním, tento snímek, který se to snažil zparodovat možná mohl dopadnout lépe, ale v hlavní roli by musela hrát nějaká silnější komická osobnost, styl přístupu k natáčení téměř stejný jako u Super Size Me, přece jen autoři mohli přijít s něčím navíc.... na stranu druhou mě ale tento film inspiroval k úvahám, jak jsou na tom se vztahem k marihuaně za oceánem, upřímně jsem byl překvapen tím, jak velké množství lidí tam holduje marihuaně, na stranu druhou zděšen postupem federálních úřadů... Thank God for Czech Republic! :D ()

CrazyLom 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není špatný film, ale jako dokument s vypovídací hodnotou bída - a to říkám jako člověk, který se tématu nebojí. Btw mně ten komik nepřišel až tak špatnej, spíš měl netradiční styl humoru ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument má poměrně zajímavé části jako např. řešení problematiky zákonů v Kalifornii či testy fyzických a psychických schopností před a po. Čekala jsem sice trochu jiný závěr a vzhledem k jeho absenci nějak ani nechápu význam tohohle dílka. Doug Benson byl chvílemi i docela vtipný (převážně teda po „užití“) a celé to nakonec tedy vypadalo jako velká sranda. Hulte, nic moc se vám nestanete a život bude aspoň lepší. Nejsem zastánce ani toho a ani toho, ale ta jednostrannost mi tam vadila, ačkoliv objektivita možná nebyla účel. Ale zas tak velký ohromující dojem to neudělá. Navíc když víte, že tenhle nápad není první. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Téměř nulový vědecký pohled a ani obsahově toto "dílo" nebylo nijak obohoacující, navíc borec už vypadal dost odvařený... ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem "konkurenci" k Super Size Me. Ani nevím, proč jsem se na film dodíval. Jeho hlavního představitele je mi teď upřímně líto. Jediné co bylo na snímku zajímavé byly jeho improvizace a nějaké věci kolem prodeje marihuany. Celkem hodně slabé :(. ()

smirdik odpad!

všechny recenze uživatele

Přirovnávat tento "dokument" k Super size me (SZM) je nemožné. Jediné co měli společného? Něco dělat a dělat to 30 dní. Pozorovat komika, který viděl SZM když byl zkouřenej a řekl si: "hej, natočím dokument!" celkem o ničem... Jediné co by se dalo posoudit jako příspěvek společnosti jsou výsledky testů, a to lékařské = 1 minuta filmu. Zbytek? Pro mě zjištění, že se na to už nikdy nepodívám. Řešit problematiku marihuany by se mělo dělat jinak, ne takhle. ()

Petra46 

všechny recenze uživatele

Tak tématicky mi to bylo bližší než Super Size Me, i když hamburgery mám taky ráda:) Pokud se z nějakého neznámého důvodu zarytí odpůrci této rostlinky rozhodnou zhlédnout tento 'dokument', nadšení se asi konat nebude. Já jsem však byla spokojená, i když mě informace ve filmu nijak zvlášť neobohatily. Abych tomu mohla říkat dokument, chtěla bych více údajů o působení na psychickou a hlavně fyzickou stránku člověka. Někdo možná může tyto lékařská fakta považovat za nudná, mě osobně by ale tyto informace zajímaly. ()

Mia_Wallace 

všechny recenze uživatele

Mě to nudilo a vůbec nepobavilo.Čemu se ty lidi tak smějí?Mě ty jeho vtipy moc vtipné nepřišly, vtipnější bylo to, jak divně hulí.A jako dokument taky nic moc, ani jsem se nedozvěděla nic nového ani zajímavého ()

Reklama

Reklama