Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire pracuje jako manažerka v modelingové agentuře a její manžel Jonathan pracuje jako psychiatr a občas přednáší na univerzitě. Už delší dobu se snaží mít dítě, ale příroda nějak nepřeje, a tak začnou trošku experimentovat. Jednou, když je Claire na služební cestě sedí u baru, kde jí překvapí její manžel, který se úmyslně vydává za Roberta. Začnou se milovat už cestou do pokoje. To samé se zopakuje když je Claire na služební cestě v New Yorku. Jenže ráno když se probudí vedle svého manžela Jonathana "Roberta" v hotelovém pokoji, zazvoní jí telefon. Volá její manžel. Claire zvedne telefon a zeptá se kde její manžel je?, protože si myslí, že vedle ní leží v posteli, bohužel její manžel je doma.... Začíná hra o sexy Claire a hra o přežití. Zvítězí ten, kdo bude chytřejší. (redboyko)

(více)

Recenze (22)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní film (soudě podle chudičkých dekorací a mnoha interiérových scén), který se hrozně moc snaží být thrillerem, ale je leda k smíchu. Jen si to představte - žena žije s chlápkem středního věku, který začíná být mírně při těle, nosí brýle, černé kudrnaté vlasy. Chce s ním mít dítě. Zkouší různé sexy převleky, ale chlápkovi by se připálilo maso v kuchyni. A pak se tu najednou objeví druhý chlápek, k nerozeznání podobný tomuhle manžílkovi, jenže ten má spíše sadistické sklony. Je zcela samozřejmé, že si je žena splete - asi nemají žádná odlišná mateřská znaménka, jsou si nejspíš podobní i co se pojetí sexu týče... Vyjadřují se naprosto stejně... Zkrátka už samotná zápletka je totálně nepřesvědčivá, a když žena ve vypjaté poslední scéně se zoufalým výrazem v očích váhá, koho z těch dvou má zastřelit, je to celé jedině k smíchu, nechtěnému smíchu nad tupostí tvůrců, kteří něco podobného mohli vymyslet jedině totálně zfetovaní a myslet si, že jim to někdo bude baštit. Jinak DVD také nic moc, jako bonus jen trailery na 4 jiné filmy. Publikováno: 17.10.2008 ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Nudný béčko okořeněný troškou agrese, vyšinutostí a sexem. Celkem zabitej čas, když se to tak vezme. Kromě pár sexuálních scén nemá co nabídnout. Alespoň že je na co koukat (Willa Ford). Ještě mě napadly slova naivní a hloupé, ale už mi to ani nestojí zato, abych to zakomponoval do věty. ()

Reklama

jancaD21 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dobrý film. Na začátku jsem se trochu nudila a čekala jsem, kdy se to rozjede. A nakonec jsem musela film dokoukat. Problém je, že tohle téma je hodně ohrané a tento film nic nového nepřinesl. Občas dost předvídatelné. Herci dobří, nejvíc asi hlavní herečka Willa Ford, která předvedla dobrý výkon. Myslím, že ztráta času to není. Jsou mnohem horší filmy... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediný dobrý dojem z filmu bol náznak herectva u Angusa Macfadyena a jeho naozaj sexisympatická manželka. Angusova dvojrola bola určite neľahkou úlohou, ale keďže ide takmer o céčkový film, myslím, že si nad tým takú hlavu nerobil, pretože scenár napísal asi naozaj nejaký vyšinutý blázon, ktorý si nevie spojiť dva body priamkou, ale ide na to nelogickou obchádzkou a celé správanie a príbeh sú potom na zaplakanie. Našťastie úvodná erotická trištvrtehodinka celý nudný dej trošku urýchlila. 40%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak trapný film. Ani ty jsi tak dlouho neviděl tak trapný film, Sajmone. Tolik patosu a zároveň odfláknutého šlendriánu a té nudy kolem děsivě pitomé zápletky o rozdvojené osobnosti bys, milý Sajmone, nezvládl. I Ty, Sajmone, pořád říkáš, že se na takové blbosti nedá koukat. Sajmon říká, že Willa Ford je sice píchatelná, ale sledováním filmu brk do ruky nevezmeš. Sajmone, nezalžeš a brk do ruky nevezmeš! Jako Ty, Potapiči. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama