Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vcelku podprůměrná teen komedie, ve které Chris Columbus dokazuje, že každý může natočit špatný film. U něj je to ale celkem překvapivé zjištění, protože mu komedie nikdy nedělaly problém. Tady se sice pár povedených scén najde, většinu času jsem se ale spíš nudil a nebo se rozčiloval nad hlavním hrdinou Paule Rustem. Ten se do podobných komedií fakt nehodí a pár scén tam vyloženě kazil. Nebýt jeho, tak by byl výsledek možná lepší. Takhle ale fakt docela nuda. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hvězdu navíc za to, že se film úspěšně vyhýbá všem rádobyvtipnejm nechuťárnám, které jsou u teenage komedíí tak běžné. Od Love You, Beth Cooper ale rozhodně nečekejte nic světoborného. Je to šílené, občas lehce trapné, ale po většinu času dost vtipné a, jak je u komedií Chrise Columba zvykem, svým způsobem i upřímné. Na Hayden Panettiere bych se vydržel dívat celý den, za to Paul Rust je prototypem snad největšího loosera, co jsem v komediích podobného ražení viděl. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době sledování japonských filmů a seriálů, zatímco jsem byla v Japonsku (hodilo se to i na procvičení japonštiny), jsem si vážně potřebovala oddechnout u nějakého amerického filmu a tenhle mi přišel neskutečně vhod. Původně jsem čekala průměrnou až podprůměrnou hloupou americkou komedii o looserovi, co chce získat nejhezčí holku školy, ale kupodivu tenhle film může nabídnout o něco víc. Nejen, že nepostrádá aspoň nějakou tu hloubku, ale je to hodně příjemná komedie, která pobaví bez hloupých a trapných vtipů. Možná, že mé hodnocení přecejen ovlivnilo to dlouhé sledování asijské tvorby, kdy už má mysl zkrátka potřebovala něco z toho "amerického stylu", ale i tak bych řekla, že se nejedná o komedii podprůměrnou, ale spíše nadprůměrnou. Já teda byla po zhlédnutí naprosto spokojená. ~(4,0)~ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $14,800,725Tržby Celosvetovo $16,382,538Tržby za predaj DVD v USA $6,268,469 //počet predaných kusov 385,304║ otravná vývarová trapošina, ktorá najviac mrzí preto že to je od skúseného režiséra ako Chris Columbus, ten teda riadne klesol, úplne mimo misu /15%/ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

I Love You, Beth Cooper platí v universu teenagerovských filmů za velmi zvláštní úkaz, který se z nastaveného módu teenagerovsky dementní a neskutečně iritující podívané (přemrštěné situace, patetické postavy, toaletní, uřvaný či prostě bezpohlavní humor) postupně snaží vymanit a nasadit vážnější tvář, životní pravdy a reálnější vzezření situací, trablí s dospíváním i charakterů. A skrze jakousi záhadnou skulinku ve vesmíru a náhlou uvolněnost režie i herců to od poloviny filmu začíná skutečně fungovat (některé dozvuky předchozího žánru dokonce padnou na správnou půdu, jiné dosahují stále stejné intenzity trapnosti). Škoda, že jako prozaičtější Superbad nepracuje film od samého začátku, který spíše než rozehrání situace připomíná svalovou křeč a na své pozdně vymezené bázi začne úctyhodně pracovat až po uplynutí druhé třetiny. Někteří tak možná nebudou mít tu trpělivost zjistit, že Paul Rust i film samotný umí na poslední chvíli smést škatulku „nesnesitelně protivného ksichta“. 5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama