Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

diskuze
 ve filmotéce
Na DVD od:22.02.2010Bonton

Obsah:

Čudák vyzná počas jeho reči na promóciách lásku najkrajšiemu a najobľúbenejšiemu dievčaťu v škole - Beth Cooper (Panettiere). Na jeho prekvapenie sa Beth tej noci ukáže v jeho dverách a chystá sa mu ukázať najlepšiu noc v jeho živote.   (Maroško)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Nathalie ***

CARPE NOCTEM. Poněkud zavádějící one night stand založený na tom, že nosatý geek využije maturitní řeči a vyzná veřejně lásku té nejkrásnější plavovlásce, o níž si pamatuje i oblíbenou značku antiperspirantu, ale kterou vlastně vůbec nezná a s níž nepromluvil jediné slůvko. Ta je přibližně v této situaci: www.youtube.com/watch. Zcela proti zákonům pravděpodobnosti mu roztleskávačka z povolání Panettiere umožní razantně rozšířit sociální obzory a zúžit nosní přepážku. A ano, pokud se odvážíte přiblížit k té nedosažitelné krásce, třeba to dopadne takto: www.youtube.com/watch 5/10 je mírně přemrštěné, ale vzpomínky jsou mrchy a ILYBC mi připomněl každé vyznání, které jsem kdy slyšela. A nevyslyšela:)

profil / všechny komentáře uživatele T2

Rozpočet $18miliónovTržby USA $14,195,000Tržby Celosvetovo $14,212,470

profil / všechny komentáře uživatele Shit ***

Obyčejná komedie s ňoumou v hlavní postavě, která popravdě nemá moc co nabídnout, ale na druhou stranu nemůžu říct, že bych se nudil a hlavně Paul Rust je naprosto ukázkovej ňouma, toho bych dal do učebnic, jak to má vypadat a celej film celkem zdatně sám táhne a jen občas mu slušně sekunduje Hayden Panettiere.

profil / všechny komentáře uživatele Tuxedo **

I Love You, Beth Cooper platí v universu teenagerovských filmů za velmi zvláštní úkaz, který se z nastaveného módu teenagerovsky dementní a neskutečně iritující podívané (přemrštěné situace, patetické postavy, toaletní, uřvaný či prostě bezpohlavní humor) postupně snaží vymanit a nasadit vážnější tvář, životní pravdy a reálnější vzezření situací, trablí s dospíváním i charakterů. A skrze jakousi záhadnou skulinku ve vesmíru a náhlou uvolněnost režie i herců to od poloviny filmu začíná skutečně fungovat (některé dozvuky předchozího žánru dokonce padnou na správnou půdu, jiné dosahují stále stejné intenzity trapnosti). Škoda, že jako prozaičtější Superbad nepracuje film od samého začátku, který spíše než rozehrání situace připomíná svalovou křeč a na své pozdně vymezené bázi začne úctyhodně pracovat až po uplynutí druhé třetiny. Někteří tak možná nebudou mít tu trpělivost zjistit, že Paul Rust i film samotný umí na poslední chvíli smést škatulku „nesnesitelně protivného ksichta“. 5/10

profil / všechny komentáře uživatele Jamal ***

Docela to byla sranda, mělo to dobré i špatné přehnané momentky, ale opravdu jsem se hodněkrát zasmál na celé letadlo.

profil / všechny komentáře uživatele lesumir odpad!

Paul Rust je největší loser jakéhop jsem dky ve filmu viděl. Nosatej idiot, který mluví jak kdyby měl v krku deset čuráků. Brr...

profil / všechny komentáře uživatele Smok ***

Keď už nič iné, tak táto komédia vleje trochu nádeje aj škaredým intelektuálnym týpkom, že motyka vystreliť môže (je to ovšem málo pravdepodobné), a aj nosatí intelektuáli môžu zbaliť svoju Beth Cooperovú. Ja som sa navyše ešte celkom dobre pobavil pri zďaleka nie tuctovej a celkom príjemnej teenage komédii a to mi stačí, takže celkom spokojnosť.

profil / všechny komentáře uživatele sheen ***

Aspoň, že tady nestříkají tělní tekutiny ze všech otvorů, jak je zvykem u takového typu "teenage komedií", tedy myslel jsem, že to bude něco takového...ale nebylo. Je jiná, docela romantická, všichni víme kam to směřuje, ale docela jsem se i bavil. Ten týpek se na tu roli hodil, narodil se pro ni...a Hayden do role hloupé blondýny jakbysmet:P

profil / všechny komentáře uživatele moviesfan *

Tohle že režíroval Columbus? Pro mě je to zklamání. Ani jsem se moc nebavil, protože ač ve filmu nějaké náznaky byly, tak byly většinou bezúspěšné. Ne, tenhle kousek už vidět nemusím.

profil / všechny komentáře uživatele becki_tu **

Jediné, kvůli čemu stojí za to tenhle film vidět je - ano, Hayden Panettiere. Všechno ostatní už jsme viděli snad tisíckrát a bohužel častokrát v zábavnějším balení. Ani se mi nechce věřit, že má tohle na svědomí Chris Columbus..

profil / všechny komentáře uživatele ihlicka ***

Na to ako každý na to nadával..tak ja som sa dosť dobre bavil...Hayden Pannietiere ako stvorená pre túto rolu..a banda 3 robotických chalanov k popukanie...vypichujem nie typický teenagerský úchylny humor..ale normálna oddychová komédia

profil / všechny komentáře uživatele sidzej **

Film doplaca na velmi slaby scenar, dialogy a obsadenie. Panettiere je pekna kost ale sama tuto komediu neutiahne. Navyse nechapem co u toho robi Columbus a preco ten film vobec nasadzuju do kin. Pripomina totizto nizkorozpoctovu "direct to dvd" produkciu s velmi podpriemernym spracovanim. Narazky na Robina Williamsa a Star Wars sice potesia ale dojem nezlepsia. Nudne, zdlhave, nevtipne, postradajuce atmosferu a gradaciu deja. Neostava nic ine len dufat, ze sa reziser vrati v plnej sile s Percym Jacksonom a vynikne v tom, v com je najlepsi- vo velkolepom vizualnom ohurovani a rodinnej atmosfere. U Beth Cooper som mal dojem ze ju tocil neskuseny zacinajuci amater bez talentu a nie clovek zodpovedny za Harryho Pottera a Sam doma. 35%

profil / všechny komentáře uživatele Tony.cs ***

Pár světlých okamžiků a nádherné slečny nemůžou vyvážit kupu nevtipných trapných situací. Pro puberťáky jako dělané, starší tam toho moc nenajdou.

profil / všechny komentáře uživatele Meridius *

Dost špatná pohádka o tom jak holčina vymění alfa přítele za nerda s uchyláckýma tendencema.

profil / všechny komentáře uživatele Kopik ***

Ok, zkouknul sem to znova v lepším rozpoložení a musím říct, že až na ten začátek to nebylo až tak špatné. Sice je to klasická průměrná teen komedie, ale velkým plusem alespoň pro mě je, že se humor neopírá o žádné ,,fekální vtípky". Nicméně na tři hvězdičky už to stačí (prostě průměr)

Hodnocení uživatelů:
Blizzard **