Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

Olík 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný předseda diskusního kroužku (P.Rust) vyzná při promoční řeči lásku krásné kapitánce roztleskávaček (H. Panettiere) aniž by tušil, že tím odstartuje nejšílenější den svého života. To, že se do studentské komedie pustil i bývalý král rodinné zábavy Chris Columbus je jenom důkaz, že jde o divácky vděčné téma. Miluji tě, Beth Cooper se rozhodně kvalitativně nevyrovná American Pie, ale zaplať pánbůh vysoce převyšuje spoustu jejich následovníků. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodnocení není ovlivněno antisemitismem, ale pohled na ten obří židovský rypák je dost nepříjemný. Columbus býval docela pojem, tady však nepřišel s ničím zajímavým. Panettiere je bohyně, ovšem její spárování s tragédem Rustem je už velké sci-fi. Podle toho také vypadá finále, které vlastně říká, že něco takového se prostě neděje. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

To je hodně praštěná komedie. Chrisi Columbusovi komedie vždycky šly, ale tentokrát to trochu přehnal. Teda ne že bych se nudil, to asi ne, některý scény jsou opravdu vtipný a film i celkem odsejpá. Film ale obsahuje i docela dost pasáží, který jsou trapný až hanba a ve kterých se ústřední hrdina (mimochodem kdyby to byl můj spolužák na střední, tak ho debila řežu od rána do večera...) chová jako naprostej trotl. Ale kdyby mě bylo tak patnáct, určitě bych to hodnotil výraně pozitivnějc. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po sérii naprosto příšerných nevtipných komedií jsem se konečně taky setkal s jednou naprosto upřímnou, teenagerskou a pohodovou. Chápu, že pokud Vám nesedne Paul Rust, tak z filmu asi zešílíte, ale na druhou stranu, právě díky tomu to bylo tak vtipné. Líbilo se mě taky to, že si z prakticky všech herců dělala Beth Cooperová co chtěla. To se mně fakt hrozně líbilo. Chlap je pako a pak z toho vznikají takový šílenosti jako právě v tomhle filmu. Upřímný, odpočinkový, s jasným dějem, průběhem a vším, co jasnýho na filmu může bejt. Ale je občas dobrý u filmu vypnout a jen tak se skleničkou piva v ruce, čumět prakticky do blba a vnímat co se děje na obrazovce. To my chlapy mimochodem stejně umíme nejlíp... ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je podivín. A u filmových podivínů většinou platí, že jsou svým způsobem sympatičtí. V tomto případě to, ale neplatí (až na konec, kde několik problesků sympatičtnosti je) a hlavní hrdina je prostě a jen divný. Jedna hvězdička za krásku Hayden Panettiere, druhou za Shawna Robertse v roli šňupajícího vojáka. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)
  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)

Reklama

Reklama