Reklama

Reklama

Všechnopárty

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2005, 669x42 min

Scénář:

Karel Šíp

Kamera:

Zdeněk Uher

Účinkují:

Karel Šíp (moderátor), František Ringo Čech, Karel Gott, Helena Vondráčková, Miroslav Plzák, Aleš Ulm, Petra Janů, Bolek Polívka, Eva Holubová (více)
(další profese)

Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)

(více)

Recenze (352)

ADZI 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší, než Kraus!! Šíp nezakládá svůj humor na urážkách a nepovyšuje se nad svoje hosty. Přesto, nebo právě proto je jeho talkshow mnohem uvolněnější a člověk si dokáže udělat docela dobrý obrázek o pozvaném hostovi. A většina vtipů opravdu stojí za to! ()

Matixed 

všechny recenze uživatele

Nezastávám názor, že talk-show musí být vtipná, ale musí být aspoň něčím přínosná pro diváka. Šíp bohužel není vtipný i když se o to každou chvíli snaží. Připadá mi, že pro některé hosty je návštěva pořadu nepříjemná. S tím jsem se v jiných talk-show nesetkal. Další věcí, co mi vadí ještě možná víc je to, že si Šíp zjišťuje o hostech naprosté minimum a potom nastávají trapné situace, kdy něco nechápe nebo neví základní věc. A pokud se takové záběry dostanou do televize, je jasné, že ve střižně jich bylo ještě víc. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Preferuju Krause, ale i Karel Šíp občas dokáže něco hodně zábavného se zajímavými hosty. Oceňuji i to, jak se ten pořad dlouho drží. ()

werus 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení bylo původně - a celkem bez přemýšlení - 3 hvězdičky. Ale musím jít výš. Možná je to tím, že jsem Všechnopárty neviděla tolikrát jako Uvolněte se a tak jsem viděla míň těch "slabších" kusů a pamatuju si jenom ty dobré. Vždyť si vzpomeňte... Karel Gott a jeho "ve stáří otcem", excelentní Štěpán Mareš v narážkách na Urbana - "Michellangelo" :)), Eva Holubová a Bolek Polívka když mluvili o pití, Maroš Kramár a jeho "pomsta Rusům za rok 68", Marek Eben jako "golfové vemeno", Ringo Čech a "věčný souboj s počítačem" ... Tohle byly skvělé díly a když si vzpomenu na díl s Marešem, řehním se ještě teď. Uvolněte se má bezesporu lepšího moderátora (Kraus je ve vedení talkshow nenahraditelný), ale pan Šíp měl štěstí na pár velmi dobrých hostů a právě díky nim to nemůžu zařadit do tříhvězdičkového průměru. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá talkshow, mnohdy vtipnější než Krausovo Uvolněte se prosím. Karel Šíp je sympatický a jeho humor mi sedí. Dalším plusem je kvalitní výběr hostů a témat. ()

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Ocenění ELSA 2009 v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 12.12.2009. 2x ocenění ELSA 2010 v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad" a "Původní domácí tvorba - Moderátorka, moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií a slavnostně vyhlášená v sobotu 18.12.2010. ()

Eva_D666 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že se Karel Šíp snaží imitovat daleko lepší pořady a výkony moderátorů, jako například Jana Krause. Nejhorší je, že se mu to vůbec nedaří. Občas má ve svě talk-show vcelku zajímavé hosty, ale jeho pojetí dialogů je někdy až směšné. Vždycky mě nejvíc pobavili s Jiřinou Bohdalovou, to byla správná dvojka, ale ve Všechnoparty na mě působí trapně. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Karel Šíp narozdíl od poslední dobou stále trapnějšího Krause dává přednsot inteligentnějšímu humoru a po hostech nejde za každou cenu jako Jan Kraus, který k trapnosti nemá daleko. Takhle si představuju ineligentní zábavnou talkshow s výborným moderátorem. 100% ()

Jiri_Jaros 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se mezi sebou neustále srovnávají talk show. Uvolněte se, prosím, Všechnopárty i Mr.GS. Každá je koncipovaná úplně jinak a má jinou cílovou skupinu diváků. Všechnopárty je excelentní hlavně ve výběru hostů a v tom, jak s nimi Karel Šíp komunikuje. Pokud si pozve zajímavého a vzdělaného člověka, divák se něco dozví a poslechne si spoustu zajímavých věcí, které umí Karel Šíp podat i normálním lidem. ()

Pitrsss 

všechny recenze uživatele

Občas sice docela zajímaví hosté, ale buranství a do nebe volající debilita a rádoby humor Karla Šípa mě to většinou donutí vypnout po pár minutách. Ale pro českého diváka prosťáčka je to pořad šitý na míru. ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelný pořad hlavně kvůli senilnímu idiotovi Karlu Šípovi. Ten člověk nemá v talkshow absolutně co pohledávat, je to jako kdyby se snažil moderovat televizní pořad můj 90-ti letý děda. Vzpomínám si například na díl, kde byl Matouš Ruml a v jakémsi kontextu říkal, že se dostal na "vyšší level." Načež se ho Šíp zcela vážně zeptal: "Vyšší level? Můžete mi to nějak vysvětlit? Tenhle výraz neznám." Šíp je prostě necharismatický, nereprezentativní a zaostalý. Kdybych měl volit mezi ním a Krausem, volím rozhodně Krausovu show. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Má nejoblíbenější talk-show vůbec ... I když hosta neznám nebo se o něj nezajímám, Karel Šíp ho dokáže zpracovat tak skvěle, že se směju ještě několik minut potom ... Všechnopárty je vždycky jistota, že se člověk bude opravdu bavit. A když jsou navíc hosty osobnosti, které mám sama hodně ráda, je to vždycky opravdu skvělý zážitek. A že jich ve Všechnopárty už bylo ... ()

RadimFišer odpad!

všechny recenze uživatele

Nízké a ubohé. Humor pana Šípa mi nesedí. Cítím z něho snahu být komickým. Ale je to bolestně nacvičené a smích se mi zdá nehraný. Ne, ne a závěrem. Odpad ()

Richie24 

všechny recenze uživatele

Oproti Janu Krausovi (pro mne) holt působí Karel Šíp v podobném typu pořadu nemastně-neslaně. Nedá se nic dělat, průměr, 3 ***. ()

Móó 

všechny recenze uživatele

Šíp v roli přihlouplého staříka. Baví mě jeho humor, navíc je mi i sympatické, že na rozdíl třeba od Krause hosty neponižuje. ()

Reklama

Reklama